torstai 16. kesäkuuta 2016

OOTD "kohuttu" Lidlin mekko, hitti vai huti


Mäkin kun muutkin. Olin ruoka ostoksilla Lidlissä ja bongasin tämän mekon muiden seasta. Täytyy myöntää että en ole aiemmin ostanut vaatteita Lidlistä, ei sillä että siihen mitään erityistä syytä olisi. Montaahan näitä ei ollut jäljellä ja tämäkin oli pari kokoa liian iso mutta näppäränä tyttönä vetäisin saumurilla molemmin puolin muutaman sentin pois ja voila! Istuu aivan mahtavasti ja on pehmeää, liehuvaa trikoota.


Kiitokset taas kerran Nadjalle kuvien otosta ja äitille ja Maijalle "ohjauksesta" :D  Oltiin tyttöporukalla viettämässä viikonloppua mökillä ja käytiin vanhalla Voltin juna-asemalla ottamassa kuvia. Tässä asemassa on jotain mielenkiintoista ja tapaan käydä täälä ainakin pari kertaa kesässä ihan imemässä sitä ihanaa vanhan ajan tunnelmaa.


No mitäs, kuinka moni myöntää omistavansa Lidlin kesämekon? Ja hei, tästä meidän viikonlopusta aion kyllä kertoa myöhemmin lisää, on taas naurettu vatsa- ja poskilihakset kipeäksi :D


16 kommenttia:

 1. Mun parhat mekot ovat jo vuosia ollet Lidlistä. :) Hyvät mallit ja sopivat hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy sanoa että aion minäkin vastaisuudessa tarkkailla Lidlin vaatteita "sillä silmällä" :D

   Poista
 2. Wow, mahtava mekko! Onkohan noita vielä saatavilla :)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emma ♥ Jaa a, eikös niillä aina kaikkea ole rajoitetut erät että en kyllä osaa sanoa :)

   Poista
 3. Nätti kesämekko! Katsonpas minäkin niitä tarkemmin seuraavalla kerralla. Siskoni vinkkasi aikoinaan myös Lidlin urheiluvaatteista. Nekin todella laadukkaita. Topit ja trikoot esim.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo pitää alkaa vähän avoimemmin mielin tarkkailemaan Lidlin tarjontaa :D

   Poista
 4. Ihanan näköinen olet :D<3 En ole koskaan ole ostanut vaatteita Lidlistä.. Lievästi sanottuna minulla on myös ennakkoluuloja heidän vaatteita kohtaan, mutta ehkä jonain päivänä..! Hihii..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Jonain päivänä.. hei, laita "listalle" :D "jonain päivänä ostan Lidlistä vaatteen" Hahhaha ;D

   Poista
 5. Lidlissä on välillä tosi kivoja vaatteita. Mutta asialla pitää olla heti aamusta, kun ovet aukeavat, muuten on hyllyt tyhjinä. Itse rakastan Lidlin haaremihousuja ja pari viikkoa sitten niitä sai kuudella eurolla! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aion kyllä ostaa vastaisuudessakin jos kohdalle sattuu jotain kivaa :) Tämä mekko oli kyllä niin positiivinen kokemus :)

   Poista
 6. Mekkoa en oo Lidlistä ostanut mutta paljon muita vaatteita kyllä. Useamman vuoden käytössä ollut kuoritakki, uusimpana alle 30e vaelluskengät joista ei ensimmäisellä kerralla (4h metsässä) tullut nirhauman nirhaumaa. Lidlin tuotteet on laadukkaita, ainoa miinus on saatavuus. Tuotteet on kun on vain tietyn ajan myynnissä. Lidliä ei tule muuten käytettyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse käyn toisinaan ruoka ostoksilla ja nyt ekan kerran tarttui vaatetta mukaan, pitää pitää silmät auki jos tulisi muutakin kivaa vastaan :)

   Poista
 7. Mulla on kans tuo mekko, mutta eri värissä. :) Mä ostan Lidlistä vaatteita välillä kauppareissulla jos osuu jotain kivaa kohdalle ja oon kyllä ollut tyytyväinen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No monet kyllä tuntuu kehuvan, että ehkä uskallan ostaa toistekkin :)

   Poista
 8. Kaunis mekko ja sinä <3. Upeat tunnelmalliset kuvat ihanassa miljöössä :). Lidlistä on joskus tullut ostettua joitain vaatteita ja ihan hyvin ne ovat kestäneet. Nykyään ei tule käytyä ollenkaan siellä, kun on pidemmän matkan takana eikä mies juo enää cocacolaa :D. Sieltä nimittäin haettiin aina pullokaupalla sitä juomaa ;). Mutta yllättävän hyvä laatuisia vaatteita ne ovat olleet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ♥ Heh, joskus nuorempana tuli myös haettua limsaa ja kuplavettä vähän isompia satseja :D

   Poista

Kiitos kommentista ♥