torstai 23. kesäkuuta 2016

Mommy time ♥Viikko sitten oli oikea äitien hemmottelu viikonloppu kun lähdettiin mun äidin, siskon ja hyvän ystävän kanssa maalle mökille kahdeksi yöksi, koska me voidaan :D  (Kiitokset vaan kaikille isille jotka jäi mielellään kotiin pikkuisten kanssa)

Perjantai iltana kun saavuttiin mökille alkoi loistava miniloma ei niin loistokkaalla puuhalla eli uima-altaan pesulla ja paikkauksella, huomatkaa mun tärkeä rooli tässä puuhassa..


Saunottiin pitkän kaavan mukaan ja löträttiin Nadjan tekemällä ihanalla kookos-hunaja-sokeri-kuorinta-naamiolla :D Pysyttiin pläänissa eli mentiin aikaisin nukkumaan ja aamulla pirteinä flikkoina kahvin voimilla lähdettiin lenkille kauniisiin maisemiin ja jumpalle pihamaalle.

Näiden yli terveiden aktiviteettien jälkeen oli luksus aamupalan vuoro ♥


Tämä mökki on vaan niin kaunis että täälä pääsee aina helposti sellaiseen rauhalliseen ja rentoutuneeseen tunnelmaan. Luonnonjugurttia, mansikoita, melonia, hunajaa, hyvää kahvia (rauhassa ja kuumana!) sekä maistuvaa valkoviiniä. Voiko päivä enään mennä vikaan?Paikattu allaskin saatiin täytettyä, pitää sanoa että vähän mua pelotti kun nuo naiset sohi sen nestemäisen metallin kanssa mutta hyvä siitä tuli ;D Aurinkoa, vedensolinaa, hyvää seuraa ja skumppaa! Mä niin nautin kun välillä pääsee ystävien kesken rentoutumaan ♥


Tää pissa-poika on niin legenda :D


Hehheh, mun riviera-look.. Laitettiin kaikki sellaisella 30v nuorella laine-raudalla hiukset, miksi? Se on kivaa :DTämmönen sekopoltsi porukka ♥ Naurua ja laulua yöhön asti, maailmaa on taas parannettu ja ääni oli käheänä monta  päivää, ihan putkeen siis ;)


Miten te vietätte omaa aikaa jos esim. salilla/kaupassa käyntiä ei lasketa? Pitääkö välillä päästä pikkusen tuulettamaan päätä vai onko se peräti itsekästä?

♥ Nora

6 kommenttia:

 1. Vielä olen aika kiinni imetyksessä, joten bloggaus on aikalailla se ainoa oma aika. Ennen tytön syntymää harrastelin kaikenlaista ja tapasin kavereita ilman esikoista. Syksyllä koulusta tulee mun omaa aikaa, lasketaanko se? 😅

  Hauskaa aikaa näyttää olleen! Ootte ihan äitinne näköisiä, Nadja ainakin 😁 Tosta uima-altaasta oon vähän kade. Onko toi oikeesti teillä MÖKILLÄ?

  Hauskaa juhannusta! 🌞🌳🌾🌹

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhah :D On joo mökillä uima-allas, aivan ihana saunan päälle ja kuumana kesäpäivänä ♥ On muutama sanonut että samannäköisiä ollaan, itse en sitä näin huomaa mutta joskus kuvissa voi olla samanlainen ilme ja sit on aivan et ou mai gaad :D Onhan se niin että ihan pientä kun imettää niin oma aika on kyllä vähän erilaista kuin sitten lasten kasvaessa :)

   Poista
 2. Ååååå vau! teillä on varmasti ollut tosi kivaa keskenänne.. :) Ihanalta kuulostaa! Minä ehdottomasti tarvitsen välillä tuollaista aikaa (tai noh, mökillä en uskaltaisi olla naisporukassa, OMG! kaikki tulenteot jne.) mutta kaupungilla tulee kyllä käytyä välillä hieronnoissa, ravintoloissa syömässä, terasseilla, shoppailemassa.. Ei nyt joka viikko mutta jos nyt aina silloin tällöin pääsee niin jaksaa taas arjessa.. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, vanha partiolainen selviää kaikissa olosuhteissa ;D Ei sitä toki joka viikko kerkiä, mutta on se aina virkistävää vähän poiketa arjesta :)

   Poista
 3. Vitsit, ihan super hauskan kuuloinen viikonloppu teillä :)! Ja kaunis ympäristö (sekä naiset tietty kanssa, mutta sitähän ei varmaan tarvitse erikseen mainita ;)). Oma aika ei ole itsekästä, päinvastoin. Sen jälkeen sitä jaksaa paljon paremmin. Ainakin minä. Minä tosin harvoin ehdin mitään ihmeellistä omaa aikaa järkkäämään, nähdään perheenä niin vähän, että mielellään sitten ollaan koko porukalla. Kerran kesässä miehet lähtee viikonlopuksi mun porukoille ja käytän sen sitten joko ompeluun tai muuhun. Ja kerran kesässä käydään ystävien kanssa kaupungilla viihteellä :D. Taitaa olla aika vähäistä. Pyritään me oikeasti siihen, että viikolla on aina yksi ilta, jolloin saa tehdä mitä tykkää. Ja viikonloppuna lauantai on yleensä mun päivä. Käyn kaupungilla tms. Mies sitten puuhaa omiaan sunnuntaina. Tosin useimmiten viikonloput menee siihen, että häsätään koko perhe yhdessä :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No oli Super kivaa ja kiitos ♥ Yleensä mekin aika tiiviisti ollaan perheen kesken niin sitten onkin kiva välillä kunnolla irrottautua niin jaksaa taas :D

   Poista

Kiitos kommentista ♥