maanantai 19. syyskuuta 2016

Rv 6

Rv 5+0 - 5+6.

Huoh, että aika kuluu hitaasti. Kulutan luppo aikaa (mitä se semmonen on..) kaksplussan keskustelu palstalla, lähinnä lukien. Olen myös lähempänä selvittelyssäni mitkä olisi täydelliset tuplarattaat. Kyllä, aiomme todennäköisesti ostaa tuplarattaat sillä minähän myin edelliset muutama kuukausi sitten :D ja todellakin koen että meillä on tarvetta niille vaikka Iivolle ja vauvalle tulee 2v10kk ikäeroa. Meillä oli edellisetkin tosi kovassa käytössä melkein kaksi vuotta, kuljetaan paljon nimenomaan kävellen eikä esim. julkisilla tai autolla vaikka autokin pihassa on.

Pientä pahoinvointia on alkanut olla lähinnä iltaa kohden ja yhdistän sen siihen että ennen iltapalaa on mulla pisin väli olla syömättä. Väsy on myös vaivannut, onneksi sain loppuviikosta lepäillä melkein yhden kokonaisen päivän. Oikeastaan todella vähän mitään oireita mutta niin on toki vähän viikkojakin :D malttamaton.. Outoa että sitä pahoinvointiakin odottaa koska tekee tästä kaikesta todellisempaa.

Varasin ensimmäisen neuvola ajan joka sijoittuu viikolle 9. Sain saman "tädin" kuin molemmissa aiemmissakin raskauksissa ja olin siitä tosi iloinen, ainut hoitosuhde joka on pysynyt koko ajan samana. Kyllä sillä äitiysneuvolan tädillä vaan on väliä, hän on juuri mulle sopivan tyylinen, empaattinen mutta ei turhia "lässytä" ;D

Haluaisin kovasti jo liittyä yhteen fb-ryhmään mutta en halua vielä paljastua kenellekkään, plääh. No, kerkeehän sitä sitten kun on vähän enemmän viikkoja kasassa :)

♥ Nora

3 kommenttia:

 1. Tuplarattaat on ihan "must have"! Me edelleen otetaan meidän tuplikset mukaan ainakin reissuun vaikka lapset ovat 2 ja 5-vee. Meillä on Phil & Tedsin vaunut ja ne saa kätevästi myös pieneen kokoon ja siinä on pikkuvauvalle mahdollisuus erilliselle kopalle.. Suosittelen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitääkin tutustua niihin paremmin :) On se kätevää kun ei tarvitse maanitella väsynyttä/kiukuttelevaa lasta :D

   Poista
 2. Me ei olla ikinä raaskittu ostaa tuplia, kun lapsilla on niin paljon ikäeroa. Ois ehkä kannattanut, sillä onhan esim. reissut rankkoja vielä 3-4-vuotiaille.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista ♥