maanantai 26. syyskuuta 2016

Rv 8

Rv 7+0 - 7+6

Huuhhuuh.. Nyt on sitten kärsitty oikein urakalla pari päivää. Ollaan oltu reissussa muutama päivä ja luulen että se rasitus iski kunnolla vasta kotona sillä olen ollut aivan kuoleman väsynyt, huonovointinen ja päätäkin särkee. Ihan kuin olisi joku elämän pahin darra, kädet tärisee, silmät ei pysy auki, päätä kun kääntää niin tuntuu kuin aivot heiluisi, kylmäkin on. Onneksi reissusta selvisin lievemmillä oireilla.

Muutamana yönä olen myös heräillyt kohdun kasvukipuihin jotka tuntuu ikään kuin suonenvetona alavatsalla. Muistan kuinka säikähdin niitä ensimmäisessä raskaudessa. Varsinaisesti kasvukivut ei tunnu kipeinä mutta kyllä minä ainakin niihin herään usein kylkeä kääntäessä.

Uskomatonta kuinka tämä huono olo vie kaiken energian. En ole kuin maannut ja syönyt. Nyt on sunnuntai ja olen tällä viikolla vain maanantaina varsinaisesti tarkoituksella liikkunut. Toki reissussa tuli käveltyä paljon mutta silti on aivan hirveän turvonnut ja tukkoinen olo. Eilen ja tänään on satanutkin kaatamalla, sataa todennäköisesti koko päivän. Miten mä saan raahattua itseni ulos ja liikkumaan? Keskiviikkona on ensimmäinen neuvola enkä haluaisi aloittaa tätä touhua kauhealla painonnousulla kun juuri viime viikolla suunnittelin muuta  :D No, kyllä tästä noustaan viimeistään kun olo paranee.. eikö?

♥ Nora

4 kommenttia:

  1. Ou nou, kuulostaa niin tutulta. :( Mullakin on ollut aina varsinkin alkuraskauksissa sellainen olo, että kärsin yötä päivää ihan jäätävästä krapulasta. :D Tsemppiä, toivottavasti ajan kanssa helpottaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ♥ Kyllähän se aina helpottaa (lopulta), vaikka siinä hetkessä tuntuu ikuisuudelta :D

      Poista

Kiitos kommentista ♥