sunnuntai 5. helmikuuta 2017

Yhteistyössä Blogivaasa ja palosaaren kirppis!

Yhteistyössä Blogivaasa ja palosaaren kirppis!

Sain toistamiseen tilaisuuden osallistua Blogivaasan ja Palosaaren kirppiksen järjestämään yhteistyöhön joka kestää tällä kertaa kolme viikkoa, alkaen 6.2.2017.  Mun kanssa ensimmäisen viikon aloittaa maanantaina 6.2  Life 2.0 ja Löytö.

Mulla on ollut useasti pöytä Palosaaren kirppiksellä ja tykkään paikasta koska se on siisti ja kodikkaan viihtyisä. Iloinen ja palvelualtis henkilökunta on myös aina plussaa :)

Kollasin kaapit läpi ja myytäväksi päätyy ainakin poikien vaatteita, perus käyttö vaatetta edulliseen hintaan.
Jotain sisustus juttuja löytyy myös sekä muutamat verhot. Viime keväisen muuton jälkeen ei kaikki tavarat ole löytäneet sitä omaa paikkaa ja ne saa siis mennä uuteen kotiin.

Nämä muumitaulut olivat viime syksynäkin myynnissä mutta eivät menneet kaupaksi, nyt siis uusi yritys jos vaikka tämä postaus tavoittaisi jonkun muumi fanin jolta puuttuu juuri nämä :)Oon myös käynyt läpi säästämiäni vauvan vaatteita ja koska meille tällä kertaa tulee tyttö, päätyy myyntiin pienelle kesä-pojalle sopivaa vaatetta.

Mun pöytä siis löytyy 6.2 alkaen viikon eteenpäin Palosaaren kirppikseltä (palosaarentie 77 Vaasa), pöytänumero 229. Tervetuloa tekemään löytöjä!

♥ Nora

2 kommenttia:

  1. Oi, sä oot niin reipas kirppistelijä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, täytyy myöntää että tykkään lajitella ja hinnoitella kirppikselle tavaroita :D

      Poista

Kiitos kommentista ♥