maanantai 27. helmikuuta 2017

Rv 36

Rv 35+0 - 35+6


Tämä olikin pikkuisen tympeä viikko. Viikko alkoi tosin hyvin kun vietettiin poikien kanssa pitkä päivä sisäleikkipuistossa, mukana oli myös mun sisko lapsineen ja aika hujahti ihan huomaamatta. Tiistai aamuna heräsin kuitenkin kamalaan oloon ja oksennustautihan se sitten oli... Ei onneksi kuitenkaan noroa! Akulla oli ilmeisesti myös vähän huonoa oloa mutta minä jäin ainoaksi oikeasti sairastuneeksi. Hyvä tietysti niin. Onneksi on Netflix ♥ sillä todellista lepoa oli tiedossa vasta iltapäivällä neljän jälkeen. Tauti oli sikäli lievä että oksentelin vain tiistaina mutta epämääräinen olo jatkui seuraavankin päivän niin ei sitten kerhoiltu yhtään. Torstaina käytiin illalla koko perhe kylpylä Tropiclandiassa uiskentelemassa. On ollut koko talvi tarkoitus mennä, siis koko perhe. Poikien kanssa ollaan käyty aamu uinneilla mutta nyt saatiin aikaiseksi ja oli kyllä mahtavaa. Akuhan oppi jo viime kesänä jonkin verran uimaan mutta näin talvella ollaan kuitenkin sen verran harvoin uitu että aina ikään kuin unohtuu siinä välissä ja vaikka muistuukin mieleen uinnin aikana, varsinaista kehitystä ei ole tapahtunut. Nyt Aku kuitenkin ui pidempiä matkoja kuin aiemmin, jess!


Pöpön takia mulla jäi tosin neuvola aika väliin, se missä piti tarkistaa kuinka päin vauva majailee. Olin tuolloin jo sitä mieltä että vauva on löytänyt paikkansa pää alaspäin ja viihtyi tietyssä asennossa monta päivää, mutta nyt se on kyllä heitellyt semmoista volttia ettei mitään haisua hänen suunnitelmistaan. Rankan alkuviikon jälkeen Ami oli kultainen ja vei pojat koko viikonlopuksi saareen ♥ Ihanaa kun Iivokin alkaa olla sen verran iso että hänet voi ottaa "miesten reissuille" mukaan :) Mä vietin oikein rentouttavan viikonlopun kotona, vaikka esimerkiksi näitä liitoskipuja ei enää oikein levätä pois mutta teki hyvää kun ei tarvinnut "suorittaa" enempää kuin mihin kroppa tuntuu pystyvän. Välillä nivuset ikään kuin lukkiutuu hetkeksi, eikä jalka meinaa nousta. Supistukset on taas rauhoittunut. Päivittäin tulee paljon harjoitus supistuksia ja yksi-kaksi kipeämpää plus jalkoja ja selkää jomottaa koko ajan. Kyllä ne mun puolesta saisi tehdä hidasta valmistautumista h-hetkeen.


Kuten yllä olevasta kuvasta näkee, vatsa ei ole laskeutunut vielä vaikka ehkä aavistuksen alempana on kuin aiemmin. Kyllähän tätäkin palloa tulee ikävä ♥ ja sitä jatkuvaa möyrimistä.


♥ Nora

6 kommenttia:

Kiitos kommentista ♥