sunnuntai 12. helmikuuta 2017

Painija- poika

 Postaus yhteistyössä MaxPlay :n kanssa.

maxplay juomapullo

Oon aiemminkin kirjoittanut Akun paini harrastuksesta mm. Paini harrastuksena 4 vuotiaalla. Edelleen meillä siis harrastetaan painia ja välillä harjoituksia pidetään myös kotona, leikin varjolla tietenkin. Aku on kehittynyt huimasti itse paini otteissa ja osaa jo viedä liikkeet loppuun, uusin opittu "temppu" on niskalenkki ja sitä nyt ollaan treenattu kotonakin. Alla kuvat päälläseisonta harjoituksista :) Kyykyssä päälläseisonta sujuu mutta jalkojen suoristus on nyt työn alla.

Pienelle harrastajalle omat välineet on tietysti tärkeät. Kunnon vaatteet missä on hyvä liikkua, tossuina painissa käy ihan kerhotossut mutta kyllä tämä painija sai ihan uutta pontta kun saatiin serkun vanhat painitossut käyttöön. Juomapullo meillä on ollut vähän hakusessa. Meillä on ollut jotain muovisia hienon värisiä pulloja mutta mielestäni ne alkaa haista ja vesi jopa maistua muoviselle hetken päästä. Sitten vielä luin jonkun artikkelin muovipullojen vaarallisuudesta ja heitin kaikki menemään..


Saatiin MaxPlay verkkokaupasta testiin Super Petit lasten metallinen juomapullo. Tämä pullo on paitsi tietysti hieno irrotettavine super-sankari rannekkeineen, myös BPA vapaa ja pullo osa on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Tässä juoma pysyy kylmänä pitkään!

maxplay


Iivokin osallistui (vielä pyjamassa) meidän aamupäivä "treeneihin". Iivolla on selkeästi show painijan elkeitä ;)


Meillä on kotona voimistelurenkaat eteisaulan ja olkkarin välimaastossa ja siinä pojat roikkuu vähän väliä pitkin päivää.  Oli muuten huippu ostos, itse en nyt enää ole paljon temppuillut mutta kohta taas :)

maxplay

Super Petit juomapullo on nyt muuten tarjouksessa MaxPlay verkkokaupassa.
Minä en hyödy linkkien klikkauksista mitenkään :)

maxplay

Mitä liikunta harrastuksia teidän 5vuotiailla on? Onko sielä lukijoissa vanhempia joiden lapset harrastaa painia?

♥ Nora

4 kommenttia:

 1. Tuo pullo on kyllä ihana! Ja vitsi mitkä "moovsit" Akulla on! :) Meillä 5-vuotias harrastaa kiekkoilua, (perhe)uintia ja muskaria. Kesällä kun kiekkoilu on tauolla ajattelimme ehkä koittaa myös futiskerhoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo poika on kyllä aika kumi-ukko :D Kivoja harrastuksia teilläkin :) Vauva- ja perhe-uinneissa ollaan myös aiemmin käyty ja varmaan syksyllä taas aloitetaan koko perheen voimin vauva-uinti ♥

   Poista
 2. Olen itsekin huomannut, että muovipullossa oleva vesi alkaa helposti haista. Hyvä vinkki tuo juomapullo - katsastan sen heti!
  http://westendmum.fi

  VastaaPoista

Kiitos kommentista ♥