keskiviikko 16. marraskuuta 2016

RV 21

Nyt ollaankin jo viime viikossa raskaustunnelmissa ja voin kertoa sen verran että rakenneultra on takana ja saatiin tietää että... enpäs kerrokkaan :D Laitan tähän postaukseen tuoreen masu-kuvan (muutama tyylikäs vessa-selfie..) ja siitä voi sitten arvuutella että no onko se "tyttö-maha" vai "poika-maha". Palaan rakenneultra kuulumisiin lähipäivinä :)

Rv 20+0 - 20+6


Nyt aika tuntuu taas matelevan rakenneultraa odotellessa. On montakin syytä odottaa rakenneultraa, tietysti haluamme tietää onko kaikki hyvin ja ainakin minä odotan malttamattomana että kumpi sieltä on tulossa.. Kovasti masu on kasvanut parissa viikossa ja heräilenkin öisin välillä useamman kerran kohdun kasvukipuihin.Olen saanut hillittyä itseni niin etten ole ostanut kuin yhden bodyn, pinnasänkykin ostettiin jo käytettynä vaikka meillä jo yksi onkin sillä Iivon vauva-aikana kaipasin kovasti pinnasänkyä mistä saisi laidan alas ja nyt semmoinen sitten löytyy :) Tarkoitus oli laittaa meidän vanha pinnis heti kiertoon mutta kappas vaan, Iivo nukkuu taas pinnasängyssä :D Ei vaan jaksettu sitä showta joka ilta puolesta tunnista pariin tuntiin.. Iivo vain nousi joka kerta sängystä niin että oli jo mun (tai Amin) kanssa samaan aikaan taas ovella ja sitten takaisin sänkyyn ja pois ja takaisin ja.. tajusit varmaan. Palautus kertoja en todellakaan pystynyt laskemaan mutta noin 2,5 kertaa minuutissa että revi siitä. No, laitettiin pinnis takaisin ja hän nukahti sip samantien ja nukkui aamuun kuten ennenkin. Iivo voi olla "iso-poika" sitten myöhemmin, hän itsekkin sanoi olevansa vielä pieni ♥


Liikkeitä vatsassa tuntuu päivittäin mutta mielestäni harvemmin ja vaisummin kuin aiemmissa raskauksissa. Sydänäänet on kuitenkin neuvolassa ja lääkäri käynnillä kuuluneet normaalisti eli yritän olla stressaamatta siitä, ehkä hän on vain rauhallisempi kuin veljensä?

Kyllä liikkeitä silti tuntuu välillä kädelle vatsan läpi ja yksi aamu kun Aku tuli viereeni köllimään sai hänkin tuntea pienen potkun pienelle kädelleen ♥ Iivo edelleen kaivelee vauvaa navastani ja huutelee hienolla ärrällään "vauva oletko herreillä!?"  :D

Saapi nähdä millainen kolmikko tästä tulee..♥ Nora


6 kommenttia:

 1. Ihana <3 Olisiko siellä tällä kertaa tyttö..??! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihhii.. :D Ehkä..ehkä ei.. Kuinka mä pystyn olla paljastamatta vielä :D :D

   Poista
 2. Oonkohan edes onnitellut vielä virallisesti. No tässäpä tulee: onnea ihan mielettömästi! Kolmesta on paljon työtä, mutta myös suunnattoman paljon iloa. Mä en muuten uskonut, että meidän kolmas oli tyttö kuin vasta synnytyksen jälkeen. Näkyihän se ultrassa, mutta olin etukäteen varautunut kolmanteen poikaan ja tosi tyytyväinenkin olin siihen.

  Hei mikä malli tuo pinnis on? Meidän pitäis tälle vuosikkaalle jo varmaan oma sänky hommata ja tuollainen samanlainen irrotettavalaitainen olis etsinnässä.

  Ihanaa odotusaikaa sulle Nora <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sinikka onnitteluista ♥ Uskon että työtä piisaa kolmessa mutta toisaalta onpahan sitten elämää ja hulinaa ♥ En tuosta pinnasängystä nyt osaa sanoa muuta kuin että päädyssä lukee "three little bears" :D Sattui tulemaan vastaan face kirpulla ja oli vielä tuttu myyjä :) Tästä ei laita kyllä mene ihan ihan alas mutta niin että saa sivuvaunuksi hyvin.

   Poista
  2. Jos siinä sängyssä on tarra, jossa tuo teksti ja kolme nallea niin meiltä löytyy samanlainen. Aikoinaan ostettiin uutena Lastentarvikkeesta Tellulle :D

   Niin ja piti kommentoida vielä, että ihana masu♥

   Poista
  3. Just semmonen tarra siinä on :) Kiitos ♥

   Poista

Kiitos kommentista ♥