keskiviikko 2. marraskuuta 2016

SOS! Stoppi kuivalle ja kiristävälle iholle

Tämä ongelma on varmaan monelle muullekkin tuttu. Kun vuodenaika vaihtuu, iho kärsii. Tutut ja hyväksi havaitut ihonhoitorutiinit ei enään riitäkkään vaan pitää siirtyä "järeämpiin aseisiin". Mulla vuodenaikojen vaihtelu kuivattaa ihoa, jopa keväälläkin puhumattakaan sitten syksystä. Iho kiristää ja punoittaa ja pahimmassa tapauksessa varsinkin kasvojen iholle ilmestyy kuivia hilseileviä länttejä.

Sain tämän mahtavan trion Ruohonjuuresta testiin juuri parhaalla hetkellä kun ilmat alkoi kylmetä täälä länsirannikolla. Kyseessä on siis Madaran tuotteet, exfoliating scrub- kuorintavoide, SOS- kosteuttava seerumi sekä SOS- kosteuttava naamio.


Näistä tuotteista olen erityisen ihastunut tähän kuorintavoiteeseen. Mä tykkään kuoria ihoa mutta monet tuotteet jättää ihon kuivaksi ja kiristäväksi. Tämä öljypohjainen kuorintavoide jättää ihon pehmeäksi ilman kiristävää tunnetta. Kuorintavoidetta laitetaan kuivilla käsillä kuivalle iholle, lopuksi lisätään hieman vettä ja sitten huuhdellaan. Tuotteessa on melko mieto mutta raikas tuoksu. Tämä on todella nopea ja helppo käyttää eli kiire ei ole tekosyy siirtää kasvojen iho kuorintaa huomiselle :)


SOS kosteuttava seerumi sopii käytettäväksi kosteusvoiteen alla päivittäin tai kuuriluontoisesti tarpeen vaatiessa. Itse olen käyttänyt tätä muutaman kerran viikossa yövoiteen alla mutta testasin myös päivävoiteen (BB) alle ja toimi siihenkin hyvin. Imeytyy nopeasti eikä jätä mitään "kalvoa" tai tahmaisuutta iholle. Luulenpa että kesäaikaan tämä saattaisi riittäisi mulle päivävoiteeksi, on se kumma kuinka paljon ihon tarpeet muuttuu säiden muuttuessa. Tässäkin on melko mieto tuoksu.


Rakastan naamioita ♥ Varsinkin sellaisia joita ei tarvitse huuhdella pois! Kuorinnan jälkeen laitan paksun kerroksen tätä SOS kosteuttavaa naamiota, joskus jopa lisään vähän perään kun iho tuntuu oikein imaisevan kaiken itseensä :D Parasta tässä on tosiaan se ettei sitä tarvitse huuhdella pois, tuntuu aina kun naamion huuhtelee pois, että samalla huuhtelee kaiken sen tehon vaikka ei se niinkään taida olla. Koska tätä ei tarvitse huuhdella se tekee tämän käytöstä astetta helpompaa, jää yksi aikaa vievä vaihe pois. Ihan parasta on kun perjantai saunan jälkeen ensin kuorin Madaran kuorintavoiteella  ja laitan sitten tämän naamion ♥ Iholle jää ihanan raikas, kosteutettu ja hoidettu fiilis. Naamiossa on sama mieto tuoksu kuin seerumissakin.


Vinkkinä vielä: En tietenkään pihinä ihmisenä voinut huuhdella lavuaariin kuvia varten lautasella pursottamiani voiteita vaan kuorin ensin kädet, laitoin  seerumia ja päälle naamiota. Toimii käsiin siinä missä kasvoihinkin ;D

♥ Nora


4 kommenttia:

  1. Madaran tuotteet on kyllä ihania♥ Ja tuo kuorintavoide on kyllä mahtavan helppo tällaiselle laiskimukselle :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On ihania, en ole tainnut pettyä koskaan Madaran tuotteeseen :)

      Poista

Kiitos kommentista ♥