perjantai 11. marraskuuta 2016

Rv 18

Vauvan odotus kuulumisia muutaman viikon takaa.. Rv 18: Pikkuhiljaa taitaa se seesteinen keskiraskaus "vaihe" alkaa :D Mieli on korkealla eikä kroppakaan pistä ihan kaikessa vastaan..

Rv 17+0 -  17+6

Vitsit nyt sujuu hyvin! Polvi ei ole enään juuri kipeä ja iskias pysynyt venyttelyillä hallinnassa. Tuntuu kuin väsykin olisi väistymässä, se vasta olisikin ihanaa.

Kävin uimahallissa vesijumpassa kuten olin jo paljon aikaisemmin ajatellutkin. Nyt päätin käydä jatkossa kerran viikossa, oli se sen verran kivaa ja rentouttavaa. Muutenhan mä nyt tällä hetkellä lähinnä kävelen eli vähän yritän monipuolistaa liikuntaa.

Aamukävelyllä kuuraisissa maisemissa ♥

Kävin kolmannen kerran fysioterapiassa ja päätettiin nyt pitää taukoa, eli teen itsenäisesti harjoitteita ja jos päänsärky alkaa taas pahentua niin otan yhteyttä. Oireet on tosiaan lieventyneet, vaikka vähän epäluuloinen kyllä olenkin että pysyykö poissa. Toivotaan parasta!

Ihmeen energinen olen ollut tällä viikolla. Tein kolme työvuoroakin enkä edes aamuvuoron jälkeen ollut väsynyt :D Niin siistii. Ihanaa kaivautua täältä väsy-luolasta pikkuhiljaa ylös, elämä voittaa ja silleen.

Mä olen nyt kehittänyt tästä vaunujutusta aivan kohtuuttoman päänvaivan, en vaan osaa päättää että millaiset haluan tai millaiset olisi järkevimmät. Toisaalta katselen ihania klassisesti muotoiltuja vaunuja ja toisaalta jotkut näppärämmät houkuttaa ja sitten taas toisena ääripäänä haaveilen oikein kunnon taistelu vaunuista eli vierekkäin istuttavista tuplista :D Niin kuin mä olen monesti maininnutkin, kuljetaan paljon ilman autoa tai julkisia ja matkan pitää taittua ilman hampaiden kiristelyä ja mielellään suht. vauhdikkaasti.. Onneksi on aikaa.

Autoon ostin ystävältä kaukalon, tulipa hyvään saumaan heille tarpeettomaksi. Samanlainen brion kaukalo meillä on ollut molemmilla pojillakin mutta ne ovat olleet lainassa eli tämä on ensimmäinen mikä "piti" ostaa :D

Ja voih, loppuviikosta syntyi meidän pojille pieni serkku-vauva ♥ Melkein 4 ja puoli kiloa rakkautta ♥ Ihanaa :)

♥ Nora

2 kommenttia:

  1. Kivalta kuulostaa :) Nyt alkaa tosiaankin se "säteileminen" ja se aika kun kaikki on loistavasti! Nauti <3<3<3

    VastaaPoista

Kiitos kommentista ♥