perjantai 18. marraskuuta 2016

Maaliskuussa meille tulee...

Viikko alkoi loistavasti kun heti maanantai aamuna päästiin vihdoin rakenneultraan. Sitä olikin odotettu ja lähdin kotoa ajoissa sillä viime ultrasta myöhästyin.. kyllä, neuvolakorttikin unohtui kotiin :D No nyt oltiin ajoissa ja ultra vielä vartin myöhässä ettei ainakaan tullut kiirettä.

Lopulta päästiin sisään ja pienen jutustelun jälkeen päästiin itse asiaan. On se aina yhtä ihanaa nähdä vauva ultrassa, vaikka tunteekin jo liikkeet eikä sillälailla varsinaisesti pelkää että jokin olisi vinossa, tulee kuitenkin semmoinen tyyni ja tyytyväinen olo. Tässä vaiheessa voin sanoa että bongasin heti kumpi on tulossa, tyttö vai poika. Yleensä en näistä juuri selvää saa mutta kun niin sopivasti heti alkuun tuli "tässä on sydän ja tässä on virtsarakko.." Maltoin kuitenkin odottaa että nämä tärkeimmät jutut tarkistettiin ennen kuin sanoin "jos vaan näät kumpi se on niin kerro ihmeessä". Melko itsevarmasti kätilö sanoi mielipiteensä joka oli sama kuin mun veikkaus ♥

Muutenkin kaikki näytti oikein hyvältä, koko vastasi hyvin viikkoja ja rakenteet oli kunnossa. Istukka on edessä ja melko alhaalla joten siitä johtuu vaimeammat liikkeet, olin vähän sitä epäillytkin. Saatiin vielä alkuvuoteen uusi ultra aika jolloin lääkäri tarkistaa istukan sijainnin.

Heti kun päästiin kotiin kaivoin pienimmät vauva vaatteet esiin ja seuloin sieltä mitä otetaan käyttöön ja mitä laitetaan eteenpäin. Eipä niitä "käyttökelpoisia" montaa löytynyt sillä..


..meille tulee tyttö ♥En edes tiedä mistä ja milloin tuo pitsi somisteinen body on meille kulkeutunut mutta nyt sille löytyy käyttäjä. Täytyy sanoa että olo oli melko tyytyväinen ;D  Tietysti olisin ollut onnellinen ja ylpeä kolmesta pojasta mutta pakko myöntää että ajatus omasta tytöstä on aika ihana. Minkälainen hänestä tulee? Minkä luontoinen? Kenen näköinen? Muistan kun odotettiin Akua, mulle oli täysin selvää alusta asti että hän on poika. Iivosta taas odotin tyttöä ja kun hän paljastui pojaksi, olin tietysti iloinen mutta oli jotenkin vaikea kuvitella että minkälainen poika sieltä tulee kun oli jo yksi poika. Että miten he olisivat erilaisia ja miten samanlaisia. Aika erilaisiahan he ovatkin vaikka syntyessään saman näköisiä ja luonteisia olivatkin.

Yllättäen en ole vieläkään rynnännyt shoppailemaan tiliä tyhjäksi :D Vähän kyllä jo katselin vaatteita netistä, ennen rakenneultraa en ole yhtään katsellut vauvan vaatteita lukuunottamatta yhtä Lundmyrin bodya minkä ostin kesällä laivalta.

Nyt tuntuu että on taas selkeät sävelet ja voi vähän paremmin kuvitella elämää eteenpäin :) Ainahan on toki se mahdollisuus että tuleekin poika mutta sainpahan ainakin ostella tytön vaatteita :D

♥ Nora

13 kommenttia:

 1. Ihania tyttöuutisia ❤️ Mä en oikein vieläkään osaa sanoa eroa. Meidän neiti pian 9kk on aikamoinen tättähäärä ja ihan yhtä kovapäinen kuin isoveikkansa. Ehkä vähän enemmän herkkis 😅 Mutta pikkuautot _maistuvat_ hänellekin 😂

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Hahhah :D niin, ei kai se luonne sen mukaan määräydy kumpaa sukupuolta on. Eniten mä odotan että saan ostaa kaikkea söpöä hänelle ainakin kunnes hän ilmoittaa että nyt äiti piisaa noi fyrrymekot :D :D

   Poista
 2. Ihanaa <3 Mä nii-iin arvasin! Itse voin kuvitella miltä mahtaa tuntua tuo uutinen. Varmaan ajattelisi, että kolmas poika olisi mennyt jo aika "rutiinilla" - kyllähän pienen tyttövauvan tulo tuo hieman jännitystä odotukseen <3 Onneksi olkoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhah :D Meni oikein arvaus ♥ On kyllä ihan erilaista jännitystä ilmassa nyt kun kahden pojan jälkeen tulee tyttö ♥

   Poista
 3. Oi, pieni tyttö♥♥ Kerrassaan ihanaa! Onnea♥

  VastaaPoista

Kiitos kommentista ♥