maanantai 7. marraskuuta 2016

Rv 17

Vielä on muutama "jemma-postaus" menneistä raskausviikoista. Yritän julkaista nämä nopealla tahdilla niin päästään nykyhetkeen :)

Rv 16+0 - 16+6

Tämä viikko hujahti myös ennätys vauhtia. Enään ei huonoa ole kuin ihan satunnaisesti, esim. nälkäisenä auton kyydissä. Uskomatonta että sekin jakso on nyt takana vaikka tuntui etten selviä siitä :D

Ilman polvi-selkä vaivoja olo olisi melko normaali! Sama homma siis jatkuu, lepään polvea- iskias iskee ja kun liikun, mikä siis helpottaa mm. iskiasta niin polvi kipeytyy. Onneksi polvi on koko ajan vähän paremmassa kunnossa eli en ole enään joutunut lepuuttamaan sitä useampaa päivää vaan ihan esim. illan ajaksi polveen kylmää ja kipugeeliä auttaa. Kävelylenkkien pituus vaihtelee sen mukaan miten polvi reagoi.

Käytiin pitkästä aikaa poikien kanssa kylpylä Tropiclandiassa aamu-uinnilla ja täytyy ehdottomasti alkaa käymään taas säännöllisesti. On ne pojat semmoisia vesipetoja ♥Alkuviikosta iskias oireet oli pahempia kuin koskaan. En vaan pystynyt enään edes seisomaan saati kävelemään vaan piti mennä polville maahan useamman kerran yhden päivän aikana  :(  Sitä jo vähän säikähdin mutta onneksi jäi siihen yhteen päivään, toistaiseksi...

Masussa sentään tuntuisi olevan kaikki hyvin. Hentoisia liikkeitä tunnen silloin tällöin, en vielä päivittäin mutta kuitenkin sen verran että säilyy mielenrauha.

En millään pääse päätökseen siitä millaiset vaunut hankitaan. Ihan kuin se nyt olisi se suurin ja tärkein juttu :D Tai ehkä se uusista hankinnoista onkin suurin ja tärkein.

♥ Nora

2 kommenttia:

  1. Tsemppiä tuon selkävaivan kanssa! <3 Toivottavasti masun kasvaminen tekisi muutoksen rangalle niin ettei vaivaisi ihan yhtä paljon jatkossa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huh, onneksi selkä on helpottanut (ainakin välillä, kop kop):) Kiitos ♥

      Poista

Kiitos kommentista ♥