maanantai 14. marraskuuta 2016

RV 19 + RV 20

Rv 18+0 - 18+6 ja 19+0 - 19+6

Olo on pysynyt hyvänä ja on mahtavaa kun jaksaa touhuta kotona ja lasten kanssa ♥ Onneksi syksy on ollut melko sateeton, ei olla taidettu kaivaa kuravaatteet esille kuin kerran Iivolle, vai onkohan aika jo kullannut tämänkin muiston :D  Joka tapauksessa helpottaa ihan hirveästi pukemisia ja vähän kaikkea muutakin kun ei sada ja rapaa pyöri ympäri ämpäri koiran ja lasten mukana.

Kävin taas töissä pyörähtämässä yhden vuoron, on se vaan mukavaa vaihtelua arkeen. Uimahalli lupauskin pitää. Olen vähän miettinyt, kun monet mieltää vesijumpan eläkeläisten puuhaksi. Olen huomannut jo aiemminkin että ainakin täälä meillä vesijumpassa käy ihan kaikenlaista porukkaa. Sielä saattaa olla ikähaarukka 10-80 vuotta ja ihan sekalaisesti kaikenikäisiä miehiä ja naisia, kivaa.

Rv 19 oli ensimmäinen neuvolalääkäri käynti. Sf mitta oli 14,5 joka oli normaali. Sydänäänet oli tietysti kiva kuulla vaikka muuten käynti olikin melko turha. Juteltiin ja sisätutkimuskin oli ilmeisesti vapaaehtoinen :D Mutta ei se sitten turhaa olisi jos olisi jotain hämminkiä.

RV 19

Rv 20 Olo edelleen hyvä :D Koska mä putoon täältä pilvistä.. Viikot sujuu meidän normaaliin rytmiin kerhoissa ja muissa puuhissa. On kyllä ihanaa kun omassa pihassakin riittää iltaisin niin paljon puuhaa ja pojat leikkivät keskenäänkin niin hienosti ♥

Viikonloppuna Ami olikin kolmen yön kalareissussa joista onneksi pojat vietti yhden yön mummin ja paapan luona. Meillä oli kyllä niin paljon puuhaa niille päiville ettei paljon kerinnyt käydä aika pitkäksi :D Meillä oli mm. serkkuja viettämässä pitsa- iltaa ja Aku pääsi Tropiclandiaan toisen paapan kanssa.

Iskias vaivaa ajoittain mutta saan sen onneksi hellittämään mm. venyttelyillä. Hihhih, enään ei ole pitkä aika rakenne ultraan ♥ jännää :)

♥ Nora

2 kommenttia:

Kiitos kommentista ♥