lauantai 15. lokakuuta 2016

Rv 12

Rv 11+0 - 11+6

Tällä viikolla jännitys ensimmäistä ultraa odotellessa alkaa käydä sietämättömäksi. Jyskyttävä päänsärky vaivaa ja palleaa puristaa. En oikein osaa sanoa kuinka huono olo on itse raskauden takia ja mikä taas on jännitystä. Edelleen väsyttää ja kun Ami kotiutuu töistä mun loppupäivät kuluu enemmän tai vähemmän sohvalla kärvistellessä. Onneksi saan hieman vertaistukea meidän Facen raskausryhmäläisiltä. Vielä viikko ultraan..

Olen edelleen pyöritellyt ajatuksia täydellisistä vaunuista ja nyt ollaankin tultu siihen tulokseen että ehkä "yksöisvaunut" ajaisivatkin asian tällä kertaa.. Asumme nyt eri paikassa kuin Iivon vauva aikana ja muutenkin elämä on erilaista kolmen kuin kahden lapsen kanssa. Esim. viime keväiseen muuttoon asti käytin tuplavaunuja Akua kerhoon viedessä, nyt asumme kuitenkin ihan parin minuutin kävelyn päässä joten sen jaksaa vähän väsyneempikin lapsi kävellä aamuisinkin. Liikumme paljon kävellen ja säiden salliessa Aku tietysti pyöräilee ja Iivohan voisi olla seisomalaudalla. Entäs sitten kuinka seisomalauta toimii sohjossa ja lumessa? Ei varmaan hyvin, tai en tiedä kun ei ole kokemusta mutta eipä silloin laita lastakaan pyöräilemään ja joihinkin meidän "vakiopaikkoihin" on sen verran matkaa etten vaatisi Akua sitä kävelemäänkään sohjossa ja silloin todennäköisesti turvauduttaisiin kuitenkin autoon. Myös säilytyksen takia kallistun tavallisiin vaunuihin. Olen etsinyt mahdollisimman kompakteja ja järkeviä tuplia sillä nyt meillä ei ole sopivaa kuivaa+ lämmintä säilytystilaa isoille vaunuille. Vanhassa kodissa tuplat sujahti mukavasti aulassa olevien yläkerran rappujen alle. Ainut sinneppäin tuplavaunu minkä olen löytänyt on Baby jogger city select joissa niissäkin on vääränlaiset renkaat mutta siis ainoat löytämäni missä istuimet on niin järkevästi ettei toinen lapsi ole "tavarakorissa" vaan taaempi istuin on korkeammalla kuin edempi joten molemmat lapset näkisi eteenpäin. Renkaiden lisäksi hinta myös tökkii joten..

Kylläpä tämä viikko matelee.. jos ja kun ultrassa on kaikki niin kuin kuuluukin olla, ensi viikolla julkaisen raskauden myös täälä blogissa ja kerromme Akulle ja Iivolle tulevasta pikku-sisaruksesta :)

♥ Nora


2 kommenttia:

  1. Vaunujen hankkiminen ei koskaan ole helppoa! Muistan pohtineeni meidän tuplarattaita todella pitkään, mutta onneksi sitten tilanne ratkesi kun yhdet tuttavat myi heidän vähän käytetyt rattaat edullisesti meille <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No minäkin välillä olen jo "päättänyt" että nuo ne on mutta ei :D mieli muuttuu koko ajan.

      Poista

Kiitos kommentista ♥