perjantai 28. lokakuuta 2016

Rv 15 + tunnelmia ystävän baby showereilta

Rv 14+0 - 14+6


No niin, taisi olla viime viikolla asiat pikkuisen liian hyvin koska nyt tuntuu että kaikki kusee. Jostain mystisestä syystä mun toinen polvi alkoi yhtäkkiä paisua eikä sillä kärsinyt kävellä moneen päivään pakollisia juttuja enempää! Kävin lääkärissäkin vain toteamassa että ei ole ainakaan tulehdusarvot koholla että lepoa vaan. Polvi siitä sitten alkoikin helpottamaan mutta monen päivän liikkumattomuus sai iskias vaivat palaamaan ja tietysti pahempina. Koita nyt tässä sitten olla hehkuva ja liikunnallinen super-odottaja :(

Jollain tasolla kyllä tiesinkin niitä ruoka ja liikunta lupauksia tehdessäni ettei tämä varmaan ihan putkeen mene.. No näillä mennään.

Päänsärky on ollut poissa useamman päivän ja hyvä kun uskallan edes sitä ajatella ettei se kuule ja palaa :D Huono olo on enään melko satunnaista, onneksi!

Olen ommellut pikkuruisia vauvan vaatteita ♥ En kylläkään meidän vauvalle vaan veljeni ja hänen vaimonsa ensimmäiselle pikku-nyytille joka syntyy nyt loppu syksystä. Tekisi mieli ommella ja muutenkin hommata jo vaikka ja mitä mutta haluan tietää sukupuolen ennen mitään isompia hankintoja.

Loppuviikosta oli myös veljen vaimon vauvajuhlat ♥ Oli ihanaa fiilistellä vaaleansinisissä tunnelmissa. Tehtiin myös systerin kanssa meidän ensimmäinen vaippakakku, taidettiin olla vähän ahneita kun se painoikin kuin synti :D


Oli itseasiassa ensimmäiset vauvajuhlat mihin olen osallistunut! Ihanat juhlat ♥

Sormet ristiin että nämä polvi ja selkä vaivat helpottaa!

♥ Nora 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista ♥