tiistai 18. lokakuuta 2016

Rv 13

Rv 12+0 - 12+6

Heti alkuviikosta päästiin vihdoin ja viimein ultraan ♥ ja hyvin kaikki sielä "Davella" oli :) Se on omituinen fiilis juuri ennen kuin näkee vauvan monitorilla, mulla on aina tullut hetken semmoinen "ei sielä mitään ole" ja sitten samalla sekunnilla siinähän se on! Pyöri ja hyöri ja nieleskeli lapsivettä, nähtiin kuinka ensin masu suureni kun oli nieleskellyt ja sitten virtsarakko :D sitten hän nukahti raskaan urakkansa päätteeksi ♥ Osallistuttiin sikiöseulantaan kuten aiemminkin ja senkin suhteen kaikki ok.

Kyllä nyt helpottaa. Uskalsin viimein julkaista blogissa uutisen ja kerrottiin myös pojille. Aku tietysti oli innoissaan ja onhan hän jo vuoden verran kysellyt että koskas se seuraava vauva tulee :D Hänen mielestään vauva on ehdottomasti poika ja nimi voisi olla esimerkiksi Aku..

Iivo ei tainnut ihan ymmärtää ensimmäisellä juttelulla, hän huuteli väliin meidän jutellessa aiheesta "nyt riittää" "lopeta" "nyt loppu pelleily" :D apuaa... mä en kestä.

Olo on nyt henkisesti huomattavasti parempi ja vapautuneempi, enään ei aio peitellä vatsaa joka on jo kasvanut jonkin verran. Fyysisesti olo ei ihan simbsalabim muuttunutkaan vaan tutut ystävät päänsärky, pahoinvointi ja väsy on edelleen seurana. Onneksi selkä on ollut paremmassa kunnossa, pidetään peukkuja sen suhteen..

Kiitos kuvasta Nadjan ♥


♥ Nora

4 kommenttia:

  1. Oih, tuo on kyllä ihana hetki kun näkee vauvan ekaa kertaa "livenä".. <3<3<3

    VastaaPoista
  2. Ensimmäistä ultra on varmaan aina yhtä ihana ja taianomainen hetki ♥

    VastaaPoista

Kiitos kommentista ♥