maanantai 10. lokakuuta 2016

Rv 11

Rv 10+0 - 10+6

On tämä nyt kumma kun olo on aamusta iltaan yhtä nuutunut ja oksettaakin tasaisesti koooko ajan. Plussana nyt on ilmestynyt näppyjä naamaan ja hiuksetkin on ihan "epänormaalit". Aiemmissa raskauksissa nämä oireet on alkanut paljon aiemmin ja nyt kerkesin jo vähän tuuletella että olisin ehkä niiltä säästynyt.

Valoa näkyy tunnelin päässä sillä muutama energia puuskakin on ollut tällä viikolla. Yks aamu laitettiin Iivon kanssa kasvihuonetta vähän talvikuntoon ja liikuntaakin olen jo jaksanut vähän harrastaa. Oikeastaan se oli jo viime viikolla kun aloin tehdä taas kävelylenkkejä, ihan joka päivä ei jaksa mutta pikkuhiljaa.

Ruokahalu olisi ihan valtava, vähän pystyy hillitsemään mutta sitten tulee vain kiukkuiseksi. Se on ihan uskomatonta kuinka kovaa voi tehdä mieli jotain ruokaa! Onneksi ei hirveästi makeaa tee mieli, laiha lohtu :D

Aika vähän olen miettinyt aikaa sitten kun vauva oikeasti syntyy. Vaunuja olen vähän miettinyt ja mihin pinnasänky sijoitetaan, vaikka vauva tuskin siinä paljoa nukkuukaan mutta kyllä se kuitenkin laitetaan. Se päätettiin että äitiyspakkausta ei oteta tällä kertaa vaikka siitä ollaankin tykätty. Ollaan kaksi pakkausta otettu joten makuupussit löytyy jne. ja muutenkin tarvikkeita ja vaatteita (ainakin pojalle).

Tekisi niin mieli kertoa pojille, varsinkin kun kaikki läheiset ja esim. perhekerhon äidit tietää mutta ollaan päätetty että kerrotaan ensimmäisen ultran jälkeen. Ihan siksi että jos kaikki ei olisikaan niin kuin pitää, olisi pienten lasten vaikea käsitellä sellaista asiaa. Toki myöhemminkin voi sattua mitä vaan mutta tälläinen varotoimi nyt kuitenkin, sitten kuvan kanssa on kiva kertoa.

♥ Nora

6 kommenttia:

 1. Muistan niin tuon ajan kun oli pieni nälkä kokoajan ja silti yrittää hillitä syömistä ettei nyt ihan riistäytyisi käsistä. Minua tuo vaihe kiukutti kaikista eniten ja sitten loppuraskauden vaivat tietty <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se itsensä hillitseminen (tai ainakin yritys) saa niin kiukkuiseksi ainakin minut :D Mä oon jo luovuttanut ;D

   Poista
 2. Tätä lukiessa tajusin kuinka paljon asioita mä oon unohtanut :D Ehkä se on luonnon tarkoituskin unohtaa ne ei niin mukavat asiat kuten väsymyksen, pahoinvoinnin ja ihanasti kukkivan naaman!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä :D Ihan näin kun muutaman viikon päästäkin lukee mitä on kirjoittanut niin tuntuu vähän että noo, oliko se nyt noin kamalaa.. Pitää nyt muistaa että KYLLÄ OLI :D

   Poista
 3. Huomasin jo aiemmin ihanan uutisen, mutten ole ehtinyt kommentoimaan. Onnea hurjan paljon, ihana varmasti odotella pientä tulevaksi <3!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista ♥