tiistai 19. toukokuuta 2015

1vee neuvola ♥

Aamulla oltiin Iivon kanssa neuvolassa. Se on kyllä oikeen pikkunen ja vikkelä ♥ Vääntää hienosti kävellen menemään, ei saa missään nimessä auttaa! 

Tänään Iivo sai kolme rokotetta, vähän itki mutta tosi reipas oli. Tolla luonteella mä odotin vähän dramaattisempaa menoa  ;)  Painokäyrä painui edelleen alemmas, se on nyt -18.. Mutta koska Iivo on terve, iloinen ja puuhakas poika niin ei se huoleta. Saatiin kuitenkin 3kk päähän painokontrolli aika. Mitat oli 8630g ja 77cm. Pituutta oli tullut 2kk aikana 4cm joten senkään vuoksi ei huoleta.

Iivo osaa monia sanoja. Tärkeimmät joita hän spontaanisti käyttää on mm. äiti,iskä,kakka,pupu,poppa,mummi,paappa,tutti,tissi.. Kun Iivo tahtoo halia hän sanoo "ahaa" ♥ Meillä on nyt yläkerran portaikossa portin väliin laitettu kiila ettei Iivo saa sitä itse auki. Löysin sen pikku ryökäleen puolivälistä portaita kun oli itse avannut portin.. Iivo on myös oppinut kiipimään lepakkotuoliin, mutta ei tulemaan alas sieltä. Tästä todisteena oli eilen illalla paisunut ylähuuli..


Ulkona Iivo tykkää (kaiken orgaanisen syömisen lisäksi) leikkiä lapiolla ja ämpärillä. Trampoliinilla on kiva seistä ja heittäytyä selälle. Sisällä touhuaminen koostuu lähinnä jatkuvista yrityksistä päästä joko tunkemaan vessanpönttöön jotain tai "paijaamaan" Touhoa.. Takka eli "poppa" on kans yli kiva. No kyllä Iivo leikkii nätistikkin. Vappupallot jotka melkein viistää jo maata on super kivat, Iivo raahaa niitä perässään huoneesta toiseen. Leikki keittiö ja ruuat on kovassa käytössä. On se ihana pikku puuhailija ♥

4 kommenttia:

  1. Hyvähän se on, että painokontrolli on varattu, mut älä ainakaan stressaa liikaa, painoa varmasti kertyy pian lisää :) neuvoloitten "käyrät" on kuitenkin vain suuntaa antavia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näihin kontrolleihin sai totutella jo Akun kanssa ja silloin stressasin syömisiä ja syömättömyyttä. Nyt oon osannut suhtautua rennommin, mutta täytyy myöntää että odotin kyllä että paino olisi noussut enemmän. Senkin takia että meillä on jo viikkotolkulla odottanut isompi autoistuin rappujen alla että iivo saavuttaa maagiset 9kg :D Raukka pieni polvet "kurkussa" siinä vauvakaukalossa ;)

      Poista

Kiitos kommentista ♥