maanantai 4. toukokuuta 2015

Vauhtia ja vaarallisia tilanteita..Meillä oli aivan mahtava viikonloppu! Aika lensi siivillä ja siksi pidin myös lyheyn blogi historiani ensimmäisen "tyhjän" päivän, nyt sitten tuntuu että juttua piisaa..

Aivan ensimmäiseksi, Iivo-vauvanen otti eilen aamusta ensiaskeleensa ♥  ja illalla meno oli jo hurjaa! Ei toki kovin monta askelta kerralla mutta koko ajan ylös ja menoksi, yhtään ei saa auttaa. Jos koittaa ojentaa käden niin Iivo työntää sen pois. Taitaa olla tullut muhun tässä, mun on tosi vaikea ottaa apua vastaan missään asiassa. Yleensä en voi sietää sitä jos joku yrittää opettaa mulle jotain uutta. Oon kyllä "vanhemmiten" petrannut tuossa(kin) asiassa..

Olimme taas saaressa, nyt minä ja Iivokin jäätiin yöksi ja meni aivan loistavasti! Eli voi hyvillä mielin mökkeillä vanhaan tapaan. Tosin aivan aluksi kun mä vielä purkasin kasseja, oli Iivo kontannut alas terassilta ja suoraan naamallensa sen ainoan ison kiven päälle mikä siinä rappusen vieressä on..pudotus ei kyllä ole iso vain hieman tavallista askelmaa korkeampi.

Mutta kyllä se vaan näytti hurjalta kun verta tuli tuosta silmäkulmasta aika paljon.. Ensin mietin että pitääkö lähteä sairaalaan mutta ei onneksi ollutkaan niin paha tilanne kuin miltä ensin näytti. Ottassa on muhkea mustelma ja silmäkulmassa pieni vekki ja "asfaltti-ihottumaa".


Ami ja Aku päättivät nukkua saunatuvassa ettei Iivo herätä Akuakin heti viiden jälkeen. Kylmästä pohjoistuulesta huolimatta pienellä patterilla sai tilan lämmitettyä hyvin ja toki me illalla saunottiin niin sekin lämmitti. 

Saunatuvassa tunnelmaa luo tämä Amin tuunamaa eli "sähköistämä" myrskylyhty. 


Lapsille saaristossa riittää ihmeteltävää. Aika ei kyllä tule pitkäksi! Aku nautti vesi-hiekka leikeistä ja muutamat hanskat siinä kastuikin..


Iivo vaan konttailee ympäriinsä ja tunkee (tietty) kaiken suuhun. Saunan allekkin se pikku-ryökäle ryömii ja sieltä sitä sitten saa metsästää...

Kävely yrityksiä, on vaan töppöset aivan vinksallaan..


Tämä kyltti on ollut mökillä vuosia mutta sille ei oikein ole löytynyt hyvää paikkaa, katsotaan pysyisikö se tuossa kiven reunalla..


Saunan edustalta, tässä harmaudessa on jotain kaunista.


Tässä aurinko-poika menossa "päikkäreille" aamulla 7.45...


Tehtiin sunnuntaina vähän puuhommia kun Iivo nukkui toisia päikkäreitä. Mä tykkään tehdä klapikoneella, siinä on jotain koukuttavaa. Iivo oli jo herännyt ja ajattelin että vielä yks puu, se olikin semmonen oksainen eikä mennyt heti halki. Ajattelin että irrotan sen ja koitan uudestaan, se halko kimposi irti ja suoraan mun käteen! Rystyset jäi sen puun ja klapikonen väliin, ai saa#¤%¤ kun otti kipeetä! Haavaa ei tullut mutta kämmenselkä on mustana, olin ihan varma että kävi pahemmin. No, täytyy muistaa olla varovainen..

Siinä se "surman"kone..Ami siivosi varaston mökillä. Sielä on pyörinyt pari kamalan näköistä vanhaa jakkaraa ja Ami sai idean tuunata niitä vähän. Tuumasta toimeen, mitäs me niille tehtiin? Se selviää ensi jaksossa.. hehhehee..

3 kommenttia:

  1. Vau, ensiaskeleet! :D nythän se meno sitten vasta yltyy.. Hih!

    VastaaPoista
  2. No joo, nyt saa vasta katsoakkin perään :D

    VastaaPoista
  3. Ihana viikonloppu ollut teillä! <3 Ja Iivo-ihanainen kävelee, en kestä <3 :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentista ♥