torstai 7. toukokuuta 2015

Väsyttää..

Tänään aamu alkoi 4.30 jeee... Iivo pyöriskeli kuuteen asti ja nukahti sitten vielä tunniksi. Me aikuiset ei kyllä enää nukuttu. Kun on väsynyt pienetkin asiat alkaa saada isoja mittasuhteita. Kiukuttaa, ärsyttää jne.. Sitten tulee ajatelleeksi että entäs ne joilla on vielä enemmän lapsia tai erityislapsia tai yksinhuoltajia tai tai tai. Aina jollain muulla vois olla huonommin, ihan kun se vähentäisi omaa "lupaa" olla väsynyt.

Eräs viisas mies (joka itsensä tunnistaa jos lukee) sanoo aina että tuska on vakio. Siis joka asiassa. Ihmisten tunteita tai kokemuksia ei voi verrata tai vähätellä. Yhden lapsen äiti voi olla yhtä väsynyt kuin suurperheen äiti, näin esimerkkinä.

Aamulla jos pitää nousta aivan liian aikaisin ensin on sellainen olo ettei mistään tuu mitään. Ei me voida lähteä mihkään kun Iivo heräskin niin aikasin että se on heti väsynyt jne. Kahvikupin (tai kahden) jälkeen alkaa elämä voittamaan ja onneksi Aku yleensä heräilee vähän myöhemmin niin saa "rauhassa" koota itsensä. Sitte kun saa vielä aamupalaa niin on jo suunnitelmatkin uusittu päivän varalle ja kaikki on taas mahdollista (teoriassa). Noo, kyllä niitä uusia sudenkuoppia päiviin toisinaan mahtuu.. mutta ooneks oon suunnittelun mestari (hehheh) niin äkkiä plan b, c tai d kehiin.

Eiköhän tuo pikku-vintiö ala kohta nukkua aamulla vähän pidempään(sanokaa vaan "joo"). Parempaan päin on jo menty kuitenkin. Nyt Iivo sentään nukkuu yöllä vaikka herätys onkin turhan aikaisin. Onneksi kesä tekee tuloaan, valoisana aikana kestää pieniä yöunia huomattavasti paremmin kuin pimeään talvi-aikaan.

Iivoakin kiukuttaa väsyneenä vaikka onkin hienosti laittanut "koruja" kaulaan aivan itse ♥
Olen aiemmin kirjoittanut Iivon yö-hulinoista täälä ja täälä.1 kommentti:

Kiitos kommentista ♥