maanantai 18. toukokuuta 2015

DIY sohvan päälliset terassille

terassi sohvan tuunaus

Meillä on nyt kolmatta kesää tollanen ihana ulkosohva. Huomasin jo viime kesänä että päällisten kangas oli todella haalistunut auringossa. Meidän terassi on tosi kuuma kun aurinko paistaa, siihen ei sovi tuuli ja tumman ruskea talon seinä vähintään tuplaa lämmön (ainaki silltä tuntuu). Tutkiskelin josko olisi löytynyt kohtuu hinnalla uusia pehmusteita tai tähän sohvaan kuuluvia päällisiä. No ei löytynyt. Ikeasta löytyi sinneppäin mutta hintaa niillekkin olisi tullut varsinkin kun meilläpäin ei ole ikeaa.. Noo, keksin ostaa fleese vilttejä ja väkersin niistä päälliset! Mittailin että yksi viltti riittää yhteen istuintyynyyn ja yhteen selkänojatyynyyn. Ensin leikkasin istuintyynyyn riittävän ison palan jotta reunat sai hyvin taitettua alle, ne vain harsin karhulangalla ristiin rastiin tyynyn alle. Siitä jäävä pala oli juuri sopiva selkänojatyynyyn.


 Ompelin kaksi sivua yhteen, siitä tuli ikään kuin pussi jonne pujotin tyynyn.


Taitoin reunat sisälle, kuten vanhoissa tyynyliinoissa esimerkiksi.


Tuli mun mielestä vielä paremmat kuin odotin, oon niin iloinen  :D Vilttejä meni 5kpl. Istuintyynyt olisi toki voinut tehdä samalla tavalla kuin selkänojatyynytkin mutta vilttejä olisi tarvinnut tuplamäärän ja 50e tuunauksesta olisi tullu 100e tuunaus joten ajattelin että eihän kukaan sinne tyynyn alle kato..? Jäikin vielä pala ihan viltiksi :)

diy sohvan päälliset

Siihen vaan köllimään poikaset kainalossa ♥

terassi sohvan päälliset

 ja siihen kahvikuppi...
diy sohvan päälliset terassille

Mitäs pidätte?

♥ Nora

11 kommenttia:

 1. Hei wau! Tuli hienot <3 ja tuo fleece on kuvioinnilta ja väritykseltäkin ihan nappivalinta tuohon sohvaan :) Hyvähyvä!!

  VastaaPoista
 2. Oi, mä haluun kans ulkosohvan! Meillä on iso terassi, jossa ruokailuryhmä 8:lle (rottinkia) sekä palju, mutta siinäpä ne, vielä mahtuis sohva! :)

  Http://ruusuillatanssimistasittenkin.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se ihana lötkötellä kun lapset leikkii vieressä (ainakin teoriassa). Mulla on visio että pojat vaan leikkii kahluualtaassa ja mä köllin ja lueskelen.. jep jep :D

   Poista
  2. Ihana teoria :D jospa niin käy!

   Poista
 3. Pirtsakan väriset tyynyt! Kelpaa istuskella! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) oikeen itekki yllätyin kuinka kivat tuli :D

   Poista

Kiitos kommentista ♥