lauantai 23. toukokuuta 2015

Hyvä alku päivälle

Tämä päivä alkoikin oikein mallikkaasti. Siskon kanssa suunnattiin kultasepänliike Salkariin luksusaamiaiselle ja Thomas Sabon tuote esittelyyn. Oli ihanaa vaihteeksi lähteä aamusta oikein kaupungille (aivan liian harvoin käyn) ja ilman lapsia vielä. Ajateltiin että kun kerrankin puetaan jotain muuta kuin "lenkki/leikkipuisto/kotivaatteet" niin täytyyhän se ikuistaa  :D Kauheessa tuulessa ja sateessa(!!)käytiin nappaamassa pari kuvaa, kun haluttiin just tossa paikassa ottaa kuvat. Olishan se ollut vähän eri kauniina päivänä kaikessa rauhassa kulkea rannassa ja napsia kuvia mut näillä mennään  ;)Tuuli riepotteli hametta ja joku ihme pulu kävi siinä hyökkimässä  :D
Sitten siihen luksusaamiaiseen..
Namii...


Oli  mahdollisuus ostaa Thomas Sabon tuotteita erikois hinnoin ja saatiin vielä tuote lahjana kimaltavat "tatuoinnit". Näitä tulee todennäköisesti kesäksi myyntiin ja mun on ehkä pakko hakee, kestää kuulemma jopa kaksi viikkoa ja oli yyli söpöjä.

Otin tohon käteen, kuvasta nyt ei niin nää mutta on kivan näköinen. Näitä oli eri näkösiä ja värisiä ja niitä voi laittaa mihin nyt haluaa.


Kuinka mulla on noin ryppynen käsi!?! Käsirasvaa...

Tällästäkin oli tarjolla..


Sabon korujaTällänen lauantai aamu, vähän luksusta arkeen  ;)

8 kommenttia:

Kiitos kommentista ♥