perjantai 8. toukokuuta 2015

Pikku höpönassuja ♥

Meillä on täälä (niinku varmaan kaikissa lapsiperheissä) välillä aikamoinen show päällä. Akulla on valtava mielikuvitus ja useimmiten meillä ei asukkan Aku vaan joku aivan muu. Tällä hetkellä top 5 roolit on turtles, hommamies, spiderman,sukeltaja ja nappityömies (älä kysy).

Akun turtles asu. Turtles lasit jotka on saatu reissussa jostain huoltsikan ruokapaikasta, vyötärölle sidottu vappupallo joka on takana kilpenä ♥ ja vappuhyrrä jolla voi "sauvoa". Koskaan Aku ei ole turtlekseja katsonut mutta ilmeisesti kerhossa on leikitty kavereitten kanssa ja onhan noita mainoksia ja kuvia vähän jokapuolella.


Toissapäivänä oltiin siskontytön synttäreillä. Aku tykkää pukeutua rooliasujen lisäksi myös juhlavaatteisiin ja tykkää kaikenlaisista asusteista kuten vyöt, rusetit, liivi, hattu jne. Kai se on vähän kuin rooliasu myös.

Juhliin lähdössäKerhossa maalatun barbapapa kiven esittelyä välillä..


Tärkeää että juhlavaattetkin päällä voi temppuilla  ;)


Iivo ei vielä oo kiinnostunut mitä päälle puetaan mutta kyllä se niin polleena asteli rusetti kaulassa ♥ Kuva on vähän epätarkka mutta siinä näkyy hyvin tuo ihana hassu asento kun pitää niin keskittyä askeliin.


Kummeilta saatu kauluspaita päällä  :)


Iivo höpönassu katselee ikkunasta jakkaran päältä kun Aku leikkii pihassa


On se isoveli niin taitava ja ihmeellinen pikkuvelin silmissä ♥


2 kommenttia:

  1. Voi kuinka suloisia poikia! Mun pikkuveli oli samanlainen roolileikkeilijä joka päivä kysyttiin kuka se on tällä kertaa :D ja ihme että aku tykkää juhlavaatteista, meijän perheen miehet aina kiros rusetteja, kravaatteja yms.:o

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) Ehkä se mieli muuttuu juhlavaatteiden suhteen kun kasvaa isommaksi :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentista ♥