perjantai 3. heinäkuuta 2015

Kuulumisia

Vihdoin kesä on alkanut! Meillä oli makkarin parvekkeen ovi raollaan koko yö eikä tullut yhtään liian viileä, silloin on asiat mallillaan  :D  Ollaan puuhailtu paljon joka päivä, ihanaa kun ei sada niin voi vaan ottaa lähteä aamulla kävellen tai pyörällä ja tulla muutaman tunnin päästä takaisin. Pari päivää sitten oltiin palosaaren urheilukentällä piknikillä. Nadja oli mukana myös ja meillä olikin aika sekalainen sakki lapsukaisia juoksentelemassa kenttää, hyppimässä pituutta, karkaamassa  äideiltä, pelkäämässä muurahaisia (jotka "pisti" ihan hullun kovaa) jne.. Kahvia, herkkuleipiä, kasviksia, hedelmää..olispa aina kesä!

Eilen oli viimeinen äiti-lapsiryhmä ja syksymmällä sitten taas. Ollaan nyt käyty kun Akun kerho on kesä tauolla, muutenhan ne meneekin päällekkäin. Varmasti syksyllä rupeen Iivon kanssa käymään, hän on selvästi nauttinut muiden lasten (ja aikuisten) seurasta.

Maanantaina oltiin neuvolassa, Iivo sai ensimmäisen punkkirokotteensa ja Aku toisen. Akulla oli edelliset rokotukset sen verran tuoreessa muistissa että meno kävi hieman "haasteelliseksi".. päädyttiin pistämään jalan sijasta käteen, kävi pikkusen helpommin. Kun kaikki oli ohi, pojat lähtivät itse aurinkoina hienojen tarrojensa kanssa neuvolasta pois. Samalla tarkistettiin Akun kaukonäkö, siinä oli jotain epäselvyyttä 4v neuvolassa mutta nyt Aku näki kaikki hyvin joten taisi olla vain väsynyt kaikkien muiden testien jälkeen.

Oon ollut vähän laiska ottamaan kuvia jostain syystä, täytyy nyt skarpata. Mikäs sen kivempaa kun synkkinä syksyn päivinä katsoa kesäkuvia..

Eilen ostettiin ekat mansikat ja vähän mustikoita, on tämä kesä ihanaa ♥


4 kommenttia:

 1. Meiltä unohtui ihan nuo punkkirokotteet ennen kesää ja nyt kun oma neuvola on kiinni kuljen hysteerisenä täällä tarkastelemassa lasten taipeita pitkin päivää.. Ou-nou! Hyvä, että teillä sentään on tilanne hallussa! :)

  VastaaPoista
 2. Jep, "everything is under control" :D Hahhaa, ainaki tältä osin :D

  VastaaPoista
 3. Kyllä, on ihanaa, kun ei tarvitse juuri miettiä pukemisia, hattu päähän ja ovesta ulos. Mulla itselläni vaan tuntuu välillä koku yhteensä viis tuntia ulkona imevän mehut ihan täysin, on vissiin huono kunto!

  VastaaPoista
 4. Kyllä se uni tääläkin illalla tulee aika nopsaan :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentista ♥