torstai 9. heinäkuuta 2015

Kotiparturissa

Akun hiuksia on pitänyt leikata jo tosi pienestä asti. Aku oli reilusti alle vuoden kun aloin leikata hiuksia pois silmiltä. Se ei ollutkaan aivan niin yksinkertaista kuin ajattelisi koska halusin välttää varsinaisen etutukan. Leikkasin aina tyyliin parin viikon välein ihan pikkusen latvoista edestä ettei menisi silmille asti. 

Tässä Aku on 10kk ja varsinainen tuulitukka. Hiukset oli koko ajan silmillä.

Aku 10kk

1vee pikku-Aku ♥ Tässä olin jo aloittanut leikkamaan etuhiuksia, hattu kyllä painaa niitä vähän silmille.

Aku 1v

Tässä Aku on 1v6kk ja aikamoiset enkelikiharat. Aivan kuulkaa liikuttuu kun katsoo vanhoja kuvia, kyllä nuo hiukset vaan olikin ihanat  :D

Aku 1v6kk

Sitten pitikin jo alkaa leikkaamaan latvoja kauttaaltaan koska en kuitenkaan halunnut ihan hirveän pitkiä hiuksia Akulla pitää. Kun Aku oli noin 2v ei ne leikatut latvat enää oikeen tahtoneet kihartua.

Aku 2v

Sitten mentiinkin ekan kerran parturiin. Halusin jonkun semmoisen hiukan pidemmän poikatukka mallin, jotain 70luvun tyyliin. Ei ei ei. Akulla on niin taipuisat ja vahvat hiukset ettei ne asettuneet ollenkaan vaan se oli semmonen harakanpesä  :D  Pariin kertaan käytiin parturissa kunnes taas otettiin sakset omiin kätösiin. Kun ensimmäisen kerran lähdettiin leikkaamaan Akulle "ananastukkaa" Aku oli hieman alle 3v. Se projekti kesti useamman päivän. Välillä mä leikkasin ja välillä Ami. Ei oikein uskallettu ottaa heti kunnolla ja välillä piti oikein miettiä että mitäs sitten seuraavaksi  :D Nyt menee jo aika rutiinilla, muutaman viikon välein leikataan. Usein Ami vetää koneella ja mä leikkaan päältä, ostin ohennussaksetkin niin on vähän helpompaa.

Vink vink. Meillä on suojana dna:n mainos sadeviitta  :D toimii!

Nyt oli kyllä päässyt pitkäksi tälllä kertaa  :D

Reunat on edestä katsottuna samoilla kohdilla. Akulla on vahva pyörre toiselle puolelle ja useimmiten etuhiukset asettuu hyvin itsestäänkin.

Takaraivolla on myös vahva pyörre ja se onkin aina hankalin kohta.
Iivon hiukset on aivan erilaiset. Ei ole tarvinnut vielä miettiäkkään leikkaamista, kampaamista tai pahemmin edes pesemistä. Akulla oli syntymästä asti paljon hiuksia ja niitä on aina pitänyt pestä ja kammata  :D

Onko muita kotipartureita?

4 kommenttia:

 1. Ihana tukkamies Aku <3 :D

  Kotiparturi tääläkin ilmoittautuu ;) Niin helppo vedellä noita ananaksia näille poikasille, ja kun vielä haluavat sitä tyyliä, niin mieluiten klipsaan itse kun maksan 3:n pojan päistä yht n.80-90e kuussa!

  VastaaPoista
 2. No niinpä! Näillä kun nuo hiukset kasvaa aika hyvää vauhtia :D

  VastaaPoista
 3. Voi luoja mikä kiharapilvi! <3

  Meidän Pihvin tukka kasvaa päälaelta ja korvien päältä, mutta ei niinkään takaraivolta :D Päälaella oli alunalkaen sellainen luonnonmukainen irokeesi, joka pysyi pystyssä itsestään. Sitten sivutukka alkoi kasvamaan, ja ne korvanpäällisethän ovat lähteneet kihartumaan aika samaan tyyliin kuin mitä Akun tukka tuolla kuvissa. Mä vaan ihmettelen, että mikä kumma sekatukka tällä meidän pikkukaverilla oikein on? :D

  Mies haluaisi leikata, kun ne korvanpääliset ovat hänestä kauheat. Mä tykkään, ja haluan nähdä millainen tukka siitä muodostuu. En siis aio saksiin tarttua vielä hetkeen, jos vaan maltan.

  VastaaPoista
 4. Anna kasvaa vaan jos siltä tuntuu :) Vielä saa äiti (ja iskä) päättää ;D Ei niitä vauva kiharoita saa enää takasin..

  VastaaPoista

Kiitos kommentista ♥