keskiviikko 1. heinäkuuta 2015

Halloo Helsinki :)


Toivottavasti joku ei odota bändi postausta koska semmoinen tämä ei ole  :D  Ollaan siis lähdössä lähitulevaisuudessa muutamaksi päiväksi Helsinkiin ihan vaan nauttimaan hotellielämästä ja saamaan vaihtelua elämään. Me mökkeillään niin paljon ympäri vuoden että ollaan tultu siihen tulokseen että parhaiten osataan irtautua arjesta kaupunki lomalla hotellissa asuen. 

Meillä  ei ole hirveesti sitovia suunnitelmia muuta kuin että Korkeasaareen mennään yhtenä päivänä. Me matkustetaan junalla ja paikan päällä on tarkoitus kulkea julkisilla ihan kokemuksen kannalta  :D me kun ollaan tälläsiä oma auto tyyppejä ihan jo käytännön syistä, Vaasan joukkoliikenne ei oo tunnettu toimivuudestaan..tai ehkä joku on erimieltä? 

Nyt siis tahtoisin vinkkejä. Ollaan tutkittu netistä mitä kaikkea puuhailtavaa löytyy niin että mieluusti kuljettais metrolla (helpointa meille). Toivotaan tietysti hyvää säätä ja ulko puuhia ollaan katsottu mutta voihan se sadekkin yllättää eikä shoppailemassa nyt koko aikaa (kai) voi kuluttaa. Visithelsinki.fi:ssä oli paljon hyviä vinkkejä. Mitään sirkushuveja me ei kaivata eikä mennä Lintsillekkään tällä kertaa koska pojat on sen verran pieniä että vähän "vaatimattomammat" puuhat riittää, miksei sieläkin hauskaa olisi mutta unohdetaan se tällä kertaa.

Haluisin kerätä muutamia vaihtoehtoja sisä- ja ulkopuuhista niin että sitten fiiliksen mukaan voi päättää mitä tehdään eikä tarttis googlailla sitten sielä paikan päällä hirveesti.

Eli, jos asut Helsingissä tai muuten osaat suositella kivoja paikkoja mennä 1 ja 4 veen kanssa niin mielellään otan kaikki vinkit vastaan! Onko vaikka jotain super kivaa puistoa tai sateen yllättäessä mikä sisäleikkipaikka olis paras, huippu uimaranta, piknik paikka, ravintola jne..

Kiitos etukäteen!  :D

4 kommenttia:

 1. Voih, en tiedä mistä aloittaisi. :) Täällä on ihan superpaljon tekemistä vaikka liikaa ohjelmaa tuskin kannattaa aikatauluttaa. Jos valitsette yhden museon menkää Luonnontieteelliseen museoon, se on tehty pienille lapsille. Jos etsitte edullista puuhaa, pienet lapset rakastavat ratikka-ajelua. Jos ei varsinaista Piknikiä jaksa väsätä esim. Suomenlinnaan voi hyvin ostaa pelkät jäätelöt Espan puistosta ja syödä ne siinä nurmikolla. Kaikkiin ravintoloihin voi viedä lapsia, mutta iltaisin minusta yksi lapsiystävällisimmistä paikoista on ehkä Töölön Dennis Pitseria. Siellä on jopa pieni pallomeri ja ruokaa ei tarviste odottaa tuhottoman pitkään. Nopea ja lapsiystävällinen lounaspaikka löytyy Stockmannin kahdeksannessa kerroksessa. Ainiin, varokaa lokkeja kauppatorilla. Ne syövät jäätelöt suoraan kädestä! Tervetuloa ja nauttikaa <3

  VastaaPoista
 2. Kiitti ♥ No ratikalla varmasti mennään ja nuo ruokapaikat täytyy pistää korvan taakse :) Nyt nimenomaan vältetään aikatauluja ja mennään fiilis pohjalta :)

  VastaaPoista
 3. En oikein osaa suositella paikkoja, naapurikaupungista kun olen, mutta älkää vaan missään nimessä menkö sadesäätä tai hellettä pakoon Hakaniemen Leikkiluolaan! Se on varmaan ankein paikka ikinä! :D

  Kauppatorin rannastahan lähtee paljon erilaisia turistilaivoja, joku sellainen voisi olla ihan hauska. Korkeasaareen pääsee myös lautalla, joko sieltä Kauppatorilta tai Hakaniemestä.

  VastaaPoista
 4. No hyvä tietää tosta leikkiluolasta koska sitä jossain suositeltiin ja sinne oltais varmaan päädytty! Lautalla varmasti mennään ainakin korkeasaareen koska sehän on jännää :D Kiitos! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista ♥