keskiviikko 15. heinäkuuta 2015

"Sitte ku on kesä.."

Nyt on kuukausitolkulla hoettu "sitten kun on kesä niin tehdään sitä ja tätä ja mennään sinne ja tänne.." Havahduin yhtäkkiä siihen että tämä kesähän on pian lopuillaan ja on vaan odoteltu sitä kesää! Ollaanhan me tehty kaikkea kesäjuttuja mutta välillä on niin kylmä että ne vois ihan yhtä hyvin olla syysjuttuja. Vaikkapa koko päiväksi rannalle, ei kiitos kun on 10-15 astetta lämmintä. 

Onhan niitä kauniitakin päiviä ollut ja niistä on otettu sitten ilo irti. Silti huomaa ajattelevansa että tää on tätä kylmää alkukesää ja kohta alkaa lämmin..toivotaan niin! Mutta jos ei alkaakkaan, ei anneta sen pilata elämämme kesää ♥  Koska mikä tahansa kesä voi olla se kesä. Lapsen ensimmäinen kesä. Ensimmäinen kesä jonka lapsi muistaa aikuisena. Murkun viimeinen kesä jonka vietti mielellään vanhempien kanssa jne..

Nautitaan nyt edes tästä valosta ♥

Ilmeisesti mun kamerasta oli mennyt vaan objektiivi rikki. Onneks mulla on toinenkin, mutta se on kauko objektiivi joten sillä on vaikea/mahdoton ottaa läheltä kuvia. Pitää olla varmaan 10m päässä että saa koko ihmisen kuvaan.. Mun vanhassa kamerassa oli huippu objektiivi jolla sai hyviä kuvia läheltä ja kaukaa, joku semmonen pitäis nyt löytää. Tää rikki mennyt objektiivi ei kyllä ollutkaan mikään erityisen hyvä ja siinä tais olla naarmujakin, oon välillä vähän huolilmaton kameran kanssa kun se on kaikessa menossa mukana. Siks oon haaveillu minijärkkäristä, olis helpompi kuljettaa mukana.

 Onko kellään kokemusta minijärkkäreistä?

6 kommenttia:

 1. Hienoja kuvia! Saa harjoitella käden vakautta kun ottaa kuvat hieman kauempaa ;)

  VastaaPoista
 2. Kiitos :) Voi olla että kaivan jonkun vanhan digikameran esiin kunnes saan uuden objektiivin (tai kameran..) koska sisällä ei pääse tarpeeksi kauas että vois ottaa kuvia :D

  VastaaPoista
 3. Ihanat poitsut <3 mäki oon miettinyt jotain minijärkkäriä oisko niistä mihkään :)
  Ja kyllä tää kesä on nyt tässä , joten nautitaan <3 ja ehkä niitä helteitäkin vielä saadaan :)

  VastaaPoista
 4. Tuota kyllä välillä itsekin tuskailen...tulisi edes niin lämmin että uimaan tarkenisi mennä.

  VastaaPoista
 5. No näinpä, vaikka yritän kyllä iloita säästä kuin säästä niin olishan se ny kiva ku pieni helle aalto tulis :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista ♥