tiistai 14. heinäkuuta 2015

Niin että kuinka meillä nukutaan?

No kuulkaas, viime yönä melko huonosti, ja sitä edeltävänä ja niin edelleen.. En tajuu kuinka tässä taas ollaan.(edelliset yö soosaus tarinat löytyy täältä ja täältä) Iivo herää vähän väliä ja tutti kelpaa välillä ja sitten taas ei. Enimmäkseen on kyllä kuitenkin omassa sängyssään, kun se kerran on sinne saatu totutettua niin saa nyt olla sielä :D  Eikä Iivo kyllä yhtään sen paremmin nuku vieressä, huonommin pikemminkin. Toki ollaan viime aikoina oltu paljon yötä muuallakin kuin kotona eli  mökillä ja reissussa ja sehän tietty sekoittaa osaltansa rytmejä. Jotain hampaitakin (aina..) on tuloillaan että siinähän se soppa sitten jo on..

Viime yönä Iivo itki ehkä 23- jotain, en katsonut kelloa mutta ainakin pari tuntia. Välillä tuntuu että nyt sillä on pakko olla joku oikea hätä kun aivan kurkku suorana huutaa mutta sitten kun menen pinnasängyn viereen voi itku lakata jo ennen kuin edes kosken Iivoon, menee itse takaisin makaamaan ja laittaa itse tutin suuhun. Ollaan pääasiassa tehty nyt niin että välillä käyn antamassa tutin ja sanon "nyt nukutaan" ja vasta (vasta ja vasta, sekin aika aikaistuu koko ajan..) 3.30-> on tissi-aika. Alunperin tissi-aika oli 5.00->...sen jälkeen takaisin omaan sänkyyn ja sitten herääkin tunnin-kahen välein loppu yön. Jossain välissä jää viereen ja seiskan maissa herätään.

Mitäs nyt sitten tehtäisiin? Ideoita? Mitä mä en huomaa? Alkuyön nukkuu aina parhaiten, menee nukkumaan n.19.30 ja aloittaa soosailut yleensä kun me mennään nukkumaan siinä 22-23. Häiriintyykö se meidän läsnäolosta  :D  Aku muutti aikoinaan omaan huoneeseen puolivuotiaana koska heräsi joka rasahdukseen. Touho-koirakin nukkuu meidän kanssa niin välillä tuntuu että koko ajan joku kääntyy,yskäsee tai aiheuttaa jotain muuta pientä häiritsevää ääntä. Iivon on tarkoitus muuttaa Akun kanssa samaan huoneeseen sitten kun nukkuu paremmin. Voi olla että nukkuisikin sielä paremmin ( Aku nukkuu heräämättä 11-13tuntia eikä heräisi vaikka talo sortuisi ympäriltä) mutta ei huvita kokeilla koska se vasta hauskaa olisikin juosta toisessa huoneessa tuttia antamassa ja hyssyttelemässä.. 

Kaikki ideat otetaan lämmöllä vastaan, voi hyvinkin olla että en ole kaikkea tullut vielä ajatelleeksi  :)

2 kommenttia:

  1. Voi Iivo <3
    Jos mä oisin sä niin testaisin varmaan laittaa Akun huoneeseen? Nopsaahan sängyn saa siirrettyä :)

    VastaaPoista
  2. Totta tuokin, pitää vähän alkaa suunnitella ajankohtaa.. :) Siinä seinän takanahan se huone on että ei silleen pitkä matka..

    VastaaPoista

Kiitos kommentista ♥