sunnuntai 20. syyskuuta 2015

Eräs kaunis lauantai aamu kuvina..

Eilen aamulla lähdettiin poikien kanssa meidän lähipuistoon ja kamera tarttui viimehetkellä mukaan. Kyllä on kuulkaas syksyistä täälä meillä päin. Aivan yhtäkkiä ilma tuoksuu syksylle ja maan peittää värikkäät lehdet. Niin kaunista..  Retkemme alkoi siis puistosta joka on  kivenheiton päässä meiltä. Itse puisto on aika pieni ja suppeakin mutta meidän pojat tykkää että se on paras koska se on "meidän puisto"  :)


Kukkuu!

Kiikkaa kiikkaa... loputtomiin :D


Hehhee..


Akun kanssa innostuttiin pölläilemään kameralla ja kappas, pikkumies mennä viipotti jo hyvän matkan päässä  :D  Eikun perään..


Voi sitä vauhtia kun äiti juoksee perässä..

                                       Sitten taas turvallisesti isovelin kädestä kiinni ♥ 
 Ihan puiston vieressä on pieni lampi ja sehän on oikea vetonaula lapsille. Joskus sielä näkee sorsia mutta nyt ei ollut lintuja lainkaan. Aku tapaa kerätä käpyjä ämpäriin ja sitten heitellään  niitä lampeen "kaloille".


Sitten vielä "salapolkujen" kautta kotiin. Välillä on hyvä pysähtyä katsomaan niitä omia kotikontuja ikäänkuin uusilla silmillä. Kameran kautta taas huomasin kuinka kaunis luonto meilläkin on, eikä tarvitse kuin ovesta ulos astua.


Ihanaa sunnuntaita teille kaikille ♥


10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos, näiden kanssa ei auta paljon muu kuin olla aktiivinen :D

   Poista
 2. Taas niin ihania kuvia lapsista, syksyisistä maisemista ja mamista :)

  VastaaPoista
 3. Hihii.. Ihana syyspäivä teillä on ollut siellä! ;)<3 Meillä on täällä kans juuri tuollainen "syksyntuoksuinen" päivä menossa Helsingissä ja mä oon aivan innoissani! En aiemmin edes ole tajunnut olevani syksy-ihminen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on aina kivaa kun vuodenaika vaihtuu, kaikkeen sitten kyllä kerkee kyllästyäkkin :D

   Poista
 4. Ihana tuommoinen syksyinen seikkailu päivä ollut teillä ♡ Mahtava tuo karkuun juoksu kuva! Meidänkin tyttöjen mielestä on aina hurjan hauskaa juosta karkuun :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja mikä vauhti tommosella pikku-röntillä voi olla :D

   Poista

Kiitos kommentista ♥