tiistai 15. syyskuuta 2015

Ne epäonnistuneet versiot ;)

Piia Weekend chic blogissaan haastoi kaikki rohkeat  ;)  laittamaan välillä itsestään myös niitä epäonnistuneita kuvia blogiin. Tässä Piian "epäonnistuneet versiot" ja tässä minun  :D

Oltiin siskon kanssa rannassa ottamassa toisistamme ootd kuvat kun kerrankin päästiin "karkaamaan" ilman lapsia, hehheh.. (postaus täälä) ja joku monsteri pulu yritti hyökätä mun kimppuun :D ihan oikeesti, se oli pelottavaa.. Sen lisäksi oli suurinpiirtein myrsky,  mutta tuli muutama onnistunutkin kuva tämän lisäksi  ;)


Tämä hiuksista repivä taapero on varmaan melko tuttu monille äideille..

Kuvia katsellessa huomasin että tämä värikäs mekko tosiaan oli kesän lemppari heittis  :D

 Kukas se sielä äireen kanssa poseeraa? Touho tietysti  :D  Yleensä kun yritän saada lapsista kuvia niin vähintään Touhon häntä on jossain kuvan nurkassa  :D


Tässä rouva yrittää virittää kameraa jalustalle.."räpsiikö se jo.."


Semmosia muutamia arkistojen helmiä. Mieluustihan sitä julkaisee vain onnistuneita kuvia mutta ei tämä elämä niin vakavaa ole  :)

16 kommenttia:

 1. Haha ihania :) Mulle käy myös aina noin niin kuin sulla tossa toisessa kuvassa jos hiukset on auki :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tommoset pienet kädet tarraa niiiin kovaa kiinnii :D eikä irrota

   Poista
 2. Ihana sinä! Tämähän on tätä todellista elämää.. :) Yleensä se menee niin että yhden täydellisesti onnistuneen kuvan saamiseksi joutuu nappaamaan keskimäärin kolme kuvaa! Hihii..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Mä otan varmaan keskimäärin kolmekymmentä kuvaa, mutta kyllä se paras on niiden ekojen joukossa :D

   Poista
 3. Nää on mahtavia :D ja oot sitäpaitsi niin kaunis, että ei nämä jonkun mielestä olis ees mitenkään epäonnistuneita. Se on vaan semmosta, kun taso (omien korvien välissä) nousee blogatessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua, kiitti kohteliaisuudesta :) Kai se on persoonasta kiinni mikä on onnistunut ja epäonnistunut ja miksi :)

   Poista
 4. Heh, kaikki musta otetut kuvat ovat ihan yhtä "epäonnistuneita". Näytän aina siltä, etten ole ihan tilanteen tasalla :D Siksi en tee asupostauksia enkä muutenkaan juuri postaa kuvia itsestäni blogiin.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista ♥