perjantai 4. syyskuuta 2015

♪♫ Leikki onnea vaan.. ♫♪

Tänään oli jännä aamu. Aku toivoi eilen että tänään vietettäisiin minun synttäreitä joka kylläkin on lokakuussa. Aamulla kun Iivo heräili seiskan maissa, se oli kyllä meiltä jo unohtunut ja lähdin Iivon kanssa alakertaa. Jossain vaiheessa Ami heräsi ja muisti nämä "synttärit", äkkiä takaisin sänkyyn ettei Aku huomaisi meidän kömmähdystä  :D

Kohta Akukin heräsi ja kerittiin kölliä yhdessä hetkinen kun ovelta kuului onnittelu laulu "Leikki onnea vaan, leikki onnea vaan, leikki onnea äiti, leikki onnea vaan" Aku oli niin riemuissaan ettei tiennyt kuinka päin olisi ollut ♥  Syötiin melko pikaisesti aamupala sängyssä, Iivo ja Touho piti huolen yleisestä kaaoksesta  ;)

Ihan kiva erilainen aamu, mä tykkäisin saada useimminkin aamupalaa sänkyyn, vaikka se aina vähän sekoiluksi meneekin :D Tänään mennäänkin saareen viettämään viikonloppua. Maanantaina alkaa taas normi arki kun Amin sairasloma loppuu. 

Nyt ei ole kuvia kun se kamera ei vielä tullut.. snif.. Osaan ottaa mun uudella puhelimella kuvia ja oon jopa alannut käyttään instagramia :D Jee.. joten sielä ainakin näkyy kuvia kunnes saan sitten tännekkin kunnon kuvia. Ai niin, nimimerkki on norudemu, tervetuloa seurailemaan :)

Hyvää viikonloppua kaikille ♥

6 kommenttia:

 1. Täällä yksi Onni-bloggaja liittyi tätäkin kautta lukijaksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oii kiva :) Pitääkin tutustua sun (ja muidenkin) blogeihin heti kun nää mun poikaset simahtaa illalla :D

   Poista
 2. Lasten leikit osaa kyllä toisinaan sulattaa sydämen <3 (Ja toisinaan sitten taas ei) Niin että Onnea :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista ♥