torstai 17. syyskuuta 2015

Syysrieha!

Eilen illalla olimme koko perhe Vestiksellä syysriehassa. Ihanaa kun järjestetään jotain kivaa aina välillä, ja vielä semmoista mikä on periaatteessa maksutonta. Periaatteessa siksi että kyllähän sielä muutama roponen kului mutta ilmankin olisi lapsilla ollut hauskaa. Oli pomppulinna, poniratsastusta, makkaraa, mehua, herkkuja, tuote-esittelijöitä+ myyntiä sekä tietysti erilaista puuhaa ja pihaleluja Vestiksen alku syksystä uusitussa pihapiirissä.

Aku on iihan pienestä asti tykännyt hevosista, vaikka niin kai kaikki lapset? Kertaakaan aiemmin ei kuitenkaan Aku ole päässyt ratsastamaan. Aina on ollut liian pitkät jonot tai muuta, mutta nyt pääsi! Olin ihan varma että viime hetkellä Aku peruu eikä tahdokkaan mutta niin vain uskalsi ponin selkään :)


Ylpeä pikku ratsastaja ♥  hivenen jännittyneissä tunnelmissa..


Iivolle olisi riittänyt yleinen sekoilu ja liukumäki  :D


Palloja Iivo heitteli koloihin ja täytyy sanoa että Iivolla on aika tarkka heittokäsi.


Makkarat syötiin ja Aku pääsi oikein pomppulinnaan, Iivo oli vielä liian pieni isojen lasten sekaan. Aika vierähti ihan huomaamatta  ja iltapuuhissa tulikin kiirusta kotona. 
Huomasin eilen aamuna että eipä ole enää valoisat aamut, ainakaan siihen aikaan mitä me herätään. Kuvistakin huomasin että on jo lehtiä maassa, kai se syksy siis tosiaan on täälä..6 kommenttia:

 1. Tämmöiset tapahtumat on kyllä ihan huippuja! Ja hauskaa on nähtävästi ollut :)
  Ihana pikku ratsastajakin siellä♡

  VastaaPoista
 2. Nää syysriehat on ihan parasta, muuten sitä ehkä jäisi kotiin sohvan pohjalle! :) ja ihanat reippaat pojat siellä puuhailee!

  PS. Onpas siellä jo tosiaankin paljon lehtiä maassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis itsekkin aivan yllätyin että on tosiaan lehdet alkanut kunnolla putoilla..

   Poista
 3. Meidänkin kotikaupungissa oli ennen vaikka minkälaisia riehoja. Nykyisin ei kukaan enää järjestä mitään, kun kaikki kaupunginosayhdistykset ovat lakanneet olemasta :( Omaan lapsuuteen poniajelut ja pomppulinnat kuuluivat.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista ♥