maanantai 23. marraskuuta 2015

"Siika leskenä"

Huoh. Tiiättekste kun on kaikenmaailman golf leskiä? No mä oon ollut siika leski :D Ami on ollut joka vuotisella kalastus reissulla torstaista sunnuntaihin ja siitä tämä hiljaisuus blogissa. Päätin etten edes ajattele kirjoittamista tai hirveesti lue blogeja ettei vaan hiivi stressi. Ja kyllä meillä on vauhtia riittänyt! Torstai oli Akun kerhopäivä ja Ami lähti kun oli hakenut Akun kerhosta.

Meidän pitkä viikonloppu kolmisteen starttasi kauppa reissulla. Aku on kulkenut "meidän ässällä" oman pikkukärryn kanssa reilu yks veestä asti (ei kyllä kävis pienes mieleskään päästää Iivoa haahuilemaan..) ja osaa kulkea (suht) nätisti kaupassa. Nyt oli kuitenki kova vauhti päällä ja heti alkuun piti pariin kertaan muistuttaa säännöistä. Pian Aku tuli iloisena jonkun ystävällisen miehen kanssa mun luo, oli kuulemma ollut eksynyt ja värvännyt tämän miehen etsimään äitiä..mä olin vähän huulipyöreenä siinä että jaa eksyny? :D Vielä pientä sähellystä kärryjen kanssa ja tuloksena Akun eka pikkukärry kielto, kesto aika: määrittelemätön. Illalla Akulle tuli naapurista kaveri leikkimään ja siinähän se päivä sitten olikin.

Perjantaina aamu alkoi lupaavasti ja päivästä tulikin mukavan leppoisa. Setlementti yhdistys järjesti lapsenoikeuksienpäivän kunniaksi lasten puistojuhlan ja sinne mekin suunnattiin. Paljon oli puuhaa ja kavereita. 
Oli mm. temppurata jonka suoritettuaan sai hienot Pikku Myy mitalit.

Sanoin Akulle että näytä äitille mitalia, hän näyttää kädessään olevaa piparia  :D


Sieltä Aku jatkoi vielä serkkujen luo leikkimään ja me Iivon kanssa vietiin kirpparille tavaraa myyntiin. Illaksi pojat meni mummin ja paapan luo leikkimään ja sillä aikaa mä lenkkeilin Touhon kanssa ja hinnoittelin kirppis kamoja. Vielä joku aika sitten Iivo vaati niin paljon enemmän jatkuvaa vahtimista ettei olisi tullut mieleenkään puuhata harvinaisella vapaa ajalla mitään! Olisin lösähtänyt sohvalle mussuttamaan jotain herkkua ja selaamaan netflixiä ;)

Lauantai aamu alkoi mulla ja Iivolla hivenen turhan varhain, noin kello neljä. Kyllä, kello neljä aamulla. Olin suunnitellut aamuksi puuhaa mutta koska Iivo nukkui päikkäreitä jo klo.9 niin aamun menot vähät siirtyi. Ensilumi oli satanut ja sitä tulikin ihan kunnolla ja siinä riitti Akulla hommaa aamuksi. Iivo nukkui päikkynsä ja päästiin päivä paloasemalla tapahtumaan. Ollaan käyty joka vuosi ja Aku osasi jo odottaakkin tiettyjä juttuja. Tietenkin palomies takki piti laittaa päälle ♥ Sadetakki jonka löysin viimevuonna kirpparilta femmalla, on kuulkaas rakas takki! Nyt pitäiskin jostain löytää samanlainen seuraavassa koossa.. Iivollekkin laitettiin heijastinliivi ja niin polleena katseli itseään peilistä  :D 


Rasvapalon sammutusta katsomassa

Tää onkin jo tuttua puuhaa


Suurin hitti taitaa aina olla 50-luvun paloauton ratin taakse pääsy.


Paloasemalta kun tultiin niin Aku pääsi naapuriin leikkimään lumileikkejä ja illalla oltiin vielä mun mumman synttäreillä. Yleensä meillä ei näin hektistä ookkaan vaan tykkään kun on vähän "fiilis varaa" jos tajuutte mitä tarkoitan :D Mutta näin kun oltiin monta päivää ilman meidän iskää niin ihan kiva kun sattui olemaan paljon puuhaa. Mun mielestä on ihana huomata kuinka Aku ja tietenkin kaikki kaverinsa myös kasvaa pikkuhiljaa niin että voi kyläillä ilman vanhempia ja leikit sujuu sen kummemmin vahtimatta. 

Sunnuntaina lähdettiin heti aamupalan jälkeen ulos ihan vaan haahuilemaan ja ihailemaan lumisia maisemia.

Touho ja lumi, aina yhtä söpöä ♥
Sunnuntaisin on Akun paini harkat ja Ami tulikin kotiin niin että jäi vahtimaan Iivon unta kun lähdin Akun kanssa painiin. Aku aloitti syksyllä ja on kyllä kehittynyt huimasti ensimmäisestä kerrasta. Ihan alkaen siitä että poikalauma (+pari tyttöä) pystyy kuuntelemaan mitä vlmentaja sanoo ja tekemään sen (tai sinneppäin)  ;D 

Tänään Amilla on vielä vapaapäivä ja lähtivät poikien kanssa pulkkailemaan ja takapihalle aloittamaan joka vuotisen liukumäki kasan tekoa. Sain siis tämän "raportin" tehtyä tässä ihanasti rikkinäisellä läppärillä takkatulen loimussa. 

Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille ♥


4 kommenttia:

  1. Hahaa.."Siikaleski"! :D Onpas teillä ollut paljon puuhaa ja vitsit siellä on tullut paljon lunta! Minäkin oon samaa mieltä että jotenkin kun on yksin lasten kanssa on kivaa että on reilusti puuhaa. Aika kuluu jotenkin nopeammin. Meillä on muuten tullut ihan vain muutama hassu lumihiutale.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täälä on kyllä oikein kauniit maisemat nyt mutta taitaa olla niin että jo huomenna lähtee sulamaan :/ Toivotaan että ei sula ja että teillekkin päin sataa kunnolla :) siis lunta :D

      Poista

Kiitos kommentista ♥