tiistai 15. joulukuuta 2015

Helppo juhlakampaus


Tässä taas yksi älyhelppo kampaus. Olin lauantaina ihan aikuisten pikkujouluissa ja yleensä mä tykkään kihartaa hiuksia kun lähden juhlimaan, tulee siitä juhlava olo kun hiuksia laitan muuten arkipäivinäkin. Kiharsin hiukset ihan perinteisellä "piippiraudalla". Laitoin ensin kuiviin puhtaisiin hiuksiin juureen kuivashampoota tyveä kohottamaan ja suihkin vähän kiharrusnestettä latvoihin.

Kun kaikki  hiukset oli kiharreltu kävin sormin hiukset läpi pää alaspäin ja pää ylöspäin ja ja.. ns. asettelin kiharat paikoilleen. Mä tykkään keskipääjakauksesta mutta yhtä sivulle voi laittaa. Seuraavaksi tupeerasin kevyesti päällimmäisten hiuksien alta. Sitten kamman kanssa siloittelin pinnan varovasti. Nyt sitten, valmiiksi esille kaksi pinniä. Molemmilta ohimoilta muutaman sentin korkuiset mutta melko ohkaiset kaistaleet sormien väliin ja pyörittelemään. Mä tykkään että näyttää paremmalta kun pyörittää taakseppäin vaikka eteenpäin olis tietty helpompi, kuinkas muutenkaan.

Pyörittele niin latvaan kun onnistuu koska pyöritys löystyy kuitenkin pikkuisen. Etsi sopiva korkeus ja pidä toisella kädellä hiuksia paikoillaan kun toisella kädellä kiinnität pinnit. Vielä hiuslakkaa kauttaaltaan ja siinä se on. Juhlava ja yksinkertainen.
Ja hei, tämä toimii myös arkikampauksena ilman kiharoita ;)


16 kommenttia:

 1. Kaunis kampaus <3 Ihanaa kun jaksat väkertää hiusten kanssa! Pitäisi ottaa mallia ja joskus itsekin laittaa jotenkin muuten kuin ponnarille :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, eipä ponnarissakaan kyllä mitään vikaa oo :)

   Poista
 2. Kaunis sinä ja kauniit hiukset! Tässä tuli taas paljon lisämotivaatiota hiustenkasvatusprojektiini. :)

  VastaaPoista
 3. Hei onpas kiva kampaus, kiitos vinkistä! Mä aina sorrun pelkän sekaisen nutturan laittamiseen, vaikka tukkaa olis mistä tehdä. Täytyypäs katsoa sun muutkin kampaus-vinkit. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kai se on tottumus se hiustenlaitto. Ja hei joskus se nuttura vaan toimii parhaiten :)

   Poista
 4. Todella ihana kampaus ja sulla on muutenkin niin ihanat hiukset. :)

  VastaaPoista
 5. Kaunis kampaus, sopii sinun kauniisiin kasvonpiirteisiin täydellisesti ❤

  VastaaPoista

Kiitos kommentista ♥