tiistai 22. joulukuuta 2015

Lasten pikkujoulut
Meillä oli viikko sitten muutama kaveri viettämässä lasten pikkujoulua. Se on meillä jo perinne. Hirveesti en lähtenyt ohjelmaa suunnittelemaan, yleensä nämä mussukat pitää itse huolen ohjelmasta  ;) 


Pikku-tontut malttamattomina odottaa ikkunassa ♥


Aloitettiin kuitenkin piparien koristelulla a. koska se on kivaa b. koska mä en kerinnyt laittaa mitään herkkuja etukäteen.Niitä itse koristelemia herkkuja olikin sitten kiva mussuttaa kesken ja jälkeen puuhien. Herkuttelujen jälkeen meillä oli tiedossa joulu-disko, mikä meinasi kuitenkin jäädä välistä kun lapset huomasi ulkona jonkun oudon punaisen pussukan.. Se oli lahjapussi meidän perheen iki-ihanalta omalta tontulta nimeltään Osku-tonttu! Jokaiselle oli pieni herkku pussukka ja myös yhteinen kirje Oskulta. Kyllä nyt jaksaa olla kiltti ja odottaa joulua kun oikein kirjeen saivat.

Joulu-diskossa tansittiin niin joululaulujen kuin Robinin ja Antti Tuiskunkin tahtiin. Kyllä nämä lasten kemut on aina semmoisia lelulaatikon tuuletus päiviä, viimeinenkin pikku lelu pääsee kopasta pois.
Aivan pian tämä kaikki odotus huipentuu, joulu saapuu..


8 kommenttia:

 1. Oi ihania kuvia mussukoista <3 ja kiitos juhlista :)

  VastaaPoista
 2. Tällaiset joulujuhlat ovat kyllä tosi mahtavia! :D Joulu on ihanaa aikaa touhuta lasten kanssa! <3

  VastaaPoista
 3. Hihih ihanat juhlat ♡ Lapset saavat kyllä yhdessä aivan hirvittävää sekasortoa aikaiseksi! :D Mutta on se sen arvoista :) Toi teiän osku tonttu on niin hellyyttävä!

  VastaaPoista
 4. Hauskat juhlat ja ihanat tunnelmalliset kuvat ❤ . Lasten juhlissa olen itsekin huomannut, että ei sinne kovin kummoisia ohjelmia tarvita :). Leikit kuitenkin onnistuu ilman ohjausta ja vilskettä ja vilinää riittää.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista ♥