keskiviikko 23. joulukuuta 2015

Helppo, muhkea lettinuttura!

Selailin eilen illalla lukulistaani ja silmiin osui ihanan inspiroivan Nude blogin tutorial postaus, tosi helppo lettinuttura.  Ajattelin että ei voi olla! Lähes sama kampaus ja idea kuin mulla oli luonnoksissa tälle päivälle. Ensin ajattelin että en julkaisisikaan omaani heti perään mutta koska halusin vielä yhden postauksen ennen määrittelemättömän pituista joulutaukoa ja tämä oli kuvineen päivineen valmiina, päätin antas mennä. Ja eiköhän kaikki aiheet ole jo kertaalleen kirjoitettu? Tässä siis :)
Ajattelin antaa vielä ennen joulua vinkin helppoon ja näyttävään kampaukseen joka on nopea tehdä ja sopii vähän juhlavampaankin joulupöytään. Tee ensin tavallinen ranskalainenletti, letitä niskasta tiukasti.  Laita hiusten latvat tuollalailla sykerölle niin pinnit tarttuu helpommin myöhemmässä vaiheessa.


Levitä lettiä vähän sormin noin puolesta välistä päätä alaspäin, lisää näyttävyyttä. Sitten käännä latva niskaan letin alle piiloon. Kun niskasta on letittänyt tiukasti, mulla ainakin hiukset saa tosi napakasti "tungettua" hiusten sekaan. Laita niskaan piiloon niin monta pinniä että tuntuu napakalta. Suihkaus lakkaa ja tadaa! Elegantti iltalook on valmis (hiusten osalta ainakin).Aion pitää muutaman päivän tauon blogista nyt, ellei sitten ihan ylitsepääsemätön kirjoitus hinku iske ;) Alkuviikko ollaan vaan nautiskeltu rauhallisesta kotielämästä poikien kanssa. Olin ihan varma että tullaan hulluksi kun kaikki kerhot on loppu ja olin kovaa suunnittelemassa joka päivälle tekemistä. Sitten huomasin että onkin ihan mukavaa välillä olla vaan. Ollaan nautittu hitaista aamuista ja ulkoiltu. Joulun valmistelut tietysti vie oman aikansa myös. Huomenna meille tuleekin aikamoinen ryhmä rämä rakkaita ihmisiä viettämään aattoa meidän kanssa ♥Hyvää joulua kaikki ihanat ♥

T: Nora14 kommenttia:

 1. Onpa hieno <3 sinne häihin sitte! :D <3

  VastaaPoista
 2. Kaunis kampaus! Oikein ihanaa ja rauhallista joulua teidän koko porukalle! <3

  VastaaPoista
 3. Kaunis kampaus. :)
  Oikein ihanaa joulua teidän koko perheelle.♥

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana kampaus! Tykästyin hirveesti! Ja ihanaa joulunaikaa teille sinne ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että tykästyit :) Samoin teille ihanaa joulunaikaa ♥

   Poista
 5. Kaunis kampaus tämäkin! Tyylikäs ja elegantti. Sopii monenlaisen asun kanssa. Kiitoksia vinkistä! Oikein mukavaa ja rauhallista joulua sinulle ja perheellesi <3!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista ♥