sunnuntai 31. tammikuuta 2016

Luistimilla

Voi että tästäkin on jo viikko. Oltiin ekaa kertaa tälle talvelle luistelemassa ja toistaiseksi jäi viimeiseksi koska nythän on ollut usean päivän plussaa ja ulkojäät on sohjona. Harmittaa kun ei aiemmin menty mutta on ollut kaikkea muuta kivaa iltaisin ja päivälläkin ja ja seli seli. Jos ja kun jäät tulee kuntoon, pitää ehdottomasti mennä hetiheti. Iivohan ei luistimilla ollut koska on muutenkin niin tapaturma altis että parempi näin... Mutta hän nautti kyllä kovasti pallon perässä kaukalossa juoksemisesta :) Aku taas oli yllättävän luontevasti luistimilla, hyvä tasapaino ainakin ja itseluottamusta löytyy.

Serkkupoikien vanhat luistimet, hyvät jalassa ja pääsee kovaa:)Iivolla on kyllä ihme kyky pysyä pallon perässä. Ei koskaan potkase ohi ja kuljettaakin kuin ammattilainen ;D


Tältä näyttää poikaset joilla on ollut huippu aamupäivä ulkona mukavassa pikkupakkasessa ♥Oletteko te kerinneet nauttia luistelusta vai onko muita "pitäis ja pitäis matti myöhäsiä"?

8 kommenttia:

 1. Ihanat luistelijat siellä <3 Meillä kävi viime talvena juuri tuolla tavalla. Kerettiin luistelemaan ehkä kolme kertaa. Aina oli jotain muuta. ;) Nyt teimme tietoisen päätöksen, että haluamme panostaa luisteluun tänä vuonna ja ilmoitettiin meidän 4-vuotias luistelukouluun. Nyt siellä jäähallilla ainakin tulee käytyä kerran viikossa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä mietin kanssa että vähiin jää luistelut helposti säiden ja menojen takia. Toisaalta sitten isompana kun uskaltaa päästää kavereiden kanssa itsekseen luistelemaan, saa luistella niin paljon kuin sielu sietää :)

   Poista
 2. Talven parhautta: ulkoilun jälkeen lasten punaiset suloiset posket! Meillä on poika käynyt hallissa luistelemassa joka viikko syksystä saakka (luistelukoulu). Nyt miehet käyvät kahdestaan kiekkoa pelaamassa ulkojäillä. Minä en ole luistimilla ollut sitten 90-luvun. Eikä lääkäri ja mies enää laskekaan, pöh (lonkka).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä niin ihania onnellisia punaposkia ♥ Luistelukoulu on kyllä hyvä niin tulee sitten käytyä :)

   Poista
 3. Suloisia luistelijoita♥ Me ollaan yritetty käydä paljon luistelemassa, mutta ei sohjon sekaan kyllä viitsi jäätä mennä pilaamaan. Joskus pakkasyön jälkeen jos pääse heti aamusta niin jää on vielä ihan siedettävässä luistelukunnossa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt näyttäisi itseasiassa siltä että pääsee taas luistelemaan! Nyt täytyy kyllä tarttua tilaisuuteen :)

   Poista

Kiitos kommentista ♥