sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

Ihana viikonloppu ♥

Oli ensimmäinen vähän lämpöisempi viikonloppu. Olimme saaressa ja sielä ei kyllä ollut yhtä lämmin kuin kaupungissa mutta eipä se menoa haitannut. Multa ja Akulta lähti talviturkki, Ami on uinut jo aiemminkin. Iivokin pääsi saunasta uiskentelemaan lämmitettyyn ammeeseen. Oli kiva huomata että eräät mun kukka-viritykset mitkä eivät ole aiemmin pahemmin kukkineet, olivat nyt täydessä kukassa!

Tämä alppiruusu saatiin, en enää muista oliko se kihlajaislahja vai häälahja mutta saatiin se mun paapalta. Se ei ole kukkinut ja olen suunnitellut sen siirtoa parempaan paikkaan mutta niin se vaan kukkii.

Niin kauniit värit.
Tämän mini/kääpiö alppiruusun oon itse ostanut muutama vuosi sitten eikä sekään ole kukkinut aiemmin. Tuo keltainen vieressä on anopilta ja se kukkii aina kauniisti, siirsin sen paikkaa syksyllä eikä näköjään kärsinyt siitä yhtään.


Aku keräili ahkerasti äitille kukkia  :)
Tämä punainenkaan ei ole kukkinut aiemmin. Oon laittanut sen sellaiseen pieneen mäkeen jossa ei maa meinaa millään pysyä eikä vesikään oikein tahdo imeytyä(niin miks mä istutan siihen jotain?) mutta näköjään on hoiva ja huolenpito tuottanut tulosta.


Siivoiltiin leikkimökkiä ja Iivo kiikuskeli onnellisena vieressä.

Leikkimökin siivousta  :D

Pitää vielä mainita että Aku kasteli ulkovaatteensa heti kättelyssä ja sillä on tässä päällä joku hivenen pieni teddy haalari joka oli jäänyt mökille joskus  :D


 Aku hurja halusi uimaan vaikka oli aika viileää kuitenkin. Mutta ei kai sitä voi kesällä kieltääkkään :D  Kävin itsekkin saunasta päin uimassa ja sitten tänään vielä ilma saunaa, ei se nyt niiiin kylmää ollut  :D


 Kuvia terassilta, sielä on eri värit ja kuosit sulassa sovussa. Mökillä ei onneksi oo niin nuukaa että tarttis värikartan kanssa sisustaa, paaljon vaan värejä niin pysyy pirteenä.


Ihana riippumatto ♥
Tämmöisessä ihanan lämpöisessä kylvyssä pojat oli vielä saunan päälle.
Näihin kuviin ja tunnelmiin..

2 kommenttia:

Kiitos kommentista ♥