maanantai 8. kesäkuuta 2015

Kasvihuone kuulumisia

Meilläpäin on ollut tooodella kylmä alku kesä, hyvä kun yli 10 asteen kipuaa päivälläkään(varjossa). Sen huomaa kyllä siitä että kaikki kasvaa aika kitusesti, meillä on patteri kasvihuoneessa mutta ei sitä voi kovalla pitää ihan niin vaan ettei yöllä menis alle 5 asteen. Kaikki alkaa olla paikoillaan kasvihuoneessa, vain kesäkurpitsan taimet sieltä pitäisi siirtää palstalle mutta kun on niin kylmä! Jos joku uudempi lukija on joukossa niin mm. täältä ja täältä voi lukea tän kevään taimi puuhista.

Tässä on taaimmaisena chiliä, pari maissi "viljelystä" ja edustalla tomaatteja. Tossa pelti ämpärissä on sitruunamelissaa, aika hitaasti sekin aloittaa kasvua talven jäljiltä. Hyllyllä on basilikaa ja se surullisen kuuluisa omenapuun taimi jonka kimppuun Iivo hyökkäsi..Sielä on myös pari tomaatin taimea jotka ehkä menee myös palstalle.


Tomaatteja. Onhan ne kuitenkin kasvaneet mutta sais lämmetä että kerkeevät kasvaa ja tuottaa kunnolla satoa.


On sielä muutamia kukan nuppuja, jee  :D


Yhdessä chilissäkin on nuppuja. On ne vaan niin pieniä verrattuna meidän viimekesäisiin jätti-chileihin, mutta kerkeehän ne vielä.


Kurkutkin on selvinnyt siirrosta ja tekee uutta lehteä mutta pitkä matka on katonrajaan.


Nämä kesäkurpitsat muuttaa het kun uskaltaa viedä avomaalle.


Pakko vielä tähän loppuun laittaa kuva. Tämmöinen poikanen löytyi kylpyammeesta eilen iltapala aikaan  :D  Iivo taisi haluta uusinta kylvyn.


2 kommenttia:

  1. Alkais nyt jo kesä!! Ihan kaiken kannalta siis :D Ja ihana pikku-Iivonen kylpypuuhissa <3

    VastaaPoista
  2. Ihana "uusinta" kylpy.. Tuollaiselle tilanteelle ei voi muuta kuin nauraa :) Hih!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista ♥