keskiviikko 17. kesäkuuta 2015

Vaunutarvikkeita

Jokin aika sitten Såfin kirjoitti Lapsiparkissa uudesta hoitorepusta ja mä tahdon kans vähän kehua mun hoitolaukkua. Ostin tämän noin vuosi sitten. Kun Aku oli pieni mulla oli käyttössä tavallinen iso (puman) olkalaukku. Se meni hyvin vaunun aisan yli ja oli myös kätevä kun kuljettiin paljon manducan kanssa. Nyt sitten kun Iivo syntyi ja meillä olikin eniten käytössä nuo Carenan tuplavaunut ei tavallinen olkalaukku enään mennytkään aisan yli. Katselin paljon erilaisia hoitolaukkuja mitkä kävisi juuri meidän vaunuihin ja löysin Lässigin hoitolaukun. Se on ihan tavallisen sporttisen olkalaukun näköinen (silloin kun ei roiku vaunuissa kiinni) eikä huuda "olen hoitolaukku" kuten monet mm. vaunujen mukana tulevat hoitolaukut. Väri on mun lemppari värejä ja mätsäs hyvin meidän aquan väriseen Dookyyn. Siinä on kätevät tarroilla kiinnitettävät nipsuttimet mitkä on helppo vaihtaa kärryistä toiseen ja niiden ansiosta sen saa siis tähän meidän tuplavaunuun niin siististi.Eilen kävin ostamassa uuden vaunuverhon. Tuo meidän Dooky on ollut joku maanantai kappale ja alkoi mennä rikki jo heti alkuunsa. Siihen ilmestyi itsestään pieniä reikiä ja nyt melkein kaikki metalli rinkulat on irronneet. Ajattelin että Iivo varmaan ainakin vuoden vielä nukkuu päikkäreitä ja tähän asti on nukkunut aina vaunuissa niin eiköhän jatkossakin joten viitsin sitten ostaa uuden siistimmän näköisen sen "riekaleisen" tilalle. En ostanut uutta Dookya koska edellinen oli susi. Kokeillaan jos tämä olisi parempi, tuntuu jotenkin laadukkaammalta. Tässä on enemmän noita rinkuloita ja menee siis pidemmälle reunoilta. Tässä ei ole niitä tarroja jotka Dookyssa on mutta eipä niitä meillä ole koskaan käytetty, heitän sen aina kuomun pälle kun ei tarvita. Ostin myös uuden hyttysverkon kun edellisen kuminauhat oli sen verran löystyneet ettei mennyt enään tiiviisti.

Tässä ei ole myöskään niitä nauhoja jotka on Dookyn alareunassa mutta niitäkin käytettiin vaan muutaman kerran viime kesänä kun meillä oli reissussa yhdistelmävaunut mukana (niitä ei paljo muuten Iivolla käytettykkään, tyhjän panttina seisoi joten myin ne pois) niissä kun on aisa edessä, niinku näin..

Näin kun sen sitoi aisaan, varjosti hyvin

Mutta koska tuplissa aisa on takana, ei naruja ole tarvittu. Pysyy hyvin ilmankin ja joskus napsaan vaunulelulla paikoilleen jos tuulee tms. Ei muuten hankittu tuplavaunuihin sitä vauvan koppaa erikseen koska selkänoja menee täysin makuulle ja noiden Espritin vaunujen puolikova koppa mahtui hienosti myös Carenoiden sisälle. Hinnasta ei jäänyt kiinni, kirpparilta olis saanut uudenveroisen 30e mutta mä en kestä hirveetä tavara määrää  :)

Laitan vielä kuvia tosta epäonnen Dookysta  :D
Sekalainen kasa Iivon vaunuleluja :D  Tuo lehmä ja pupu on käteviä kun niillä saa just vaunuverhon, hyttysverkon tms pysymään paikoillaan ja kun Iivo on hereillä se leikkii niillä.

Nuo Akun vanhat Brion spinnit on ollut nyt Iivolla kovassa käytössä aina kun Aku pyöräilee tms.Nää on tosi näppärät ja kokemusta on myös lumihangessa tarpomisesta  :D  

4 kommenttia:

  1. Tuo hoitolaukku näyttää kyllä kivalta! :) Etenkin "nipsuttimilla" kiinnitettävät laukut on tosi käteviä.. Färg & Form:in kuosit ovat ihania! Hyvä hankinta!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista ♥