torstai 2. huhtikuuta 2015

Aku valmistautuu välikauteen...


Pääsiäis tunnelma vaan lisääntyy kun Aku toi kerhossa istuttamansa pääsiäisruohon kotiin, ihania nää askartelut ♥


Sinne vielä
tipusia
kurkkimaan

Aku on perus rymyäjä ja mun mielestä on tärkeetä että lasten (ja miksei aikuistenkin) ulkovaatteet on ennenkaikkea toimivat. Ettei tuu kylmä, kuuma, kastu läpi jne. Akulla oli nyt tänä talvena Ahkkan talvihaalari ja se oli kyllä huippu! Se myös pysyi hyvänä läpi talven vaikka oli ainut haalari meillä käytössä, yhden kerran se sai sotkettua haalarin niin että illemmalla kun mentiin uudestaan ulos piti ottaa viimetalvinen ticketin haalari joka oli vielä just ja just käypä kooltaan (se olikin semmonen hätävara haalari). Sekin haalari on kyllä edelleen ihan ykköskunnossa ja odotteleekin Iivon kasvamista. Samoin tämä Ahkkan haalari on jo pesty odottamaan Iivoa ja on aivan ykköskunnossa.

Mä en kummemmin säästele ulkovaatteita koska pitäähän niiden kestää käyttöä ja lasten pitää saada leikkiä huoletta. Nyt kuitenkin kun lumi lähti näin nopeeta niin en halunnut että Aku pyörii tuola sorassa siinä muuten hyvänä säilyneessää haalarissa. Siks mä olinki ikionnellinen kun löysin kirpparilta yli hyvännäköisen Lassietec haalarin joka oli vähän kevyemmin topattu eli täydellinen just nyt ja 10e maksoi! (tarjoushaukka kiittää..)


Mä tykkään Jonathanin ulkoiluvaatteista siitä yksinkertaisesta syystä että ne toimii. Ei ne kyllä välttämättä oo ihan trendikkäimmästä päästä mutta enpä mä muutenkaan (kai) pidä semmosia asioita niiiiin tärkeinä. Tää haalari oli Akulla jo viime keväänä(oli pikkasen iso) ja tietty syksyllä. Ei pahemmin oo käytön jälkiä tms. vaikka me tosiaan möyrytään melki missä vaan..
Eli tällä mennään taas kohta kun sää sallii.
Tään Kaxs:n takin mun äiti osti Akulle ja tääkin on jo viime keväältä mutta eipä arvais.
Sen kanssa on saman merkin mustat housut.


Tään ihanan sadetakin löysin kirpparilta 5e, se on Akulle erityisen tärkeä koska se on samanlainen kun palomies Samilla.
Ja siinä palomies Aku ♥
Kengät on Jonathanin kevään uutta, mutta mä tietenkin bongasin ne jo -25%...
Ne on vedenpitävät lenkkarit ja ollutkin jo kauppareissu käytössä.
Pipoja, hanskoja, huiveja, kurahanskoja jne. löytyy vinot pinot ja hanskoista monet on ylläri ylläri Jonathanin. Ainut merkin tuote josta en oo tykännyt oli kurahousut ne pääsikin nopeasti kiertoon ja palasin tuttuun turvalliseen Rukkaan.

2 kommenttia:

Kiitos kommentista ♥