tiistai 21. huhtikuuta 2015

Nuku nuku nurmilintu...

..väsy väsy västäräkki. Nuku kun minä nukutan väsy kun minä väsytän♪♫

Nyt ollaan tultu siihen pisteeseen että saa nuori Herra Iivon yö hulinat loppua. Poika herää alta kahden tunnin välein koko yön ja nukahtaa uudestaan vaan imettämällä. Ei päivällä oikein sitten ruokakaan maistu kun "syö" koko yön. Tätä on nyt jonkun asteisena jatkunut koko alkuvuoden, välillä on (onneksi) nukuttu paremminkin.

 Aamulla siinä kuuden jälkeen kun noustiin silmät ristissä, päätettiin että ensi yönä on maitobaari kiinni ja aukeaa vasta aamulla. Iivo kuitenkin täyttää ensi kuussa jo 1v. Aku kanssa oltiin jotenkin "jämäkämpiä" ja pysyttiin paremmin päätetyissä asioissa joten yösyötötkin jäi silloin aiemmin. Imetystä jatkoin kyllä melkein kaksi vuotta eli vain yösyötöt on nytkin tarkoitus karsia. Siitä sitten lisää kun on jotain kerrottavaa...

Eilen kävin illalla Iivon kanssa vähän kiertelemässä kirpparilla ja jotain löytyikin, mm.nämä ihanat henkseli farkut 1euron! Jotain tälläisiä olinkin etsiskellyt.Iivolla oli eilisellä reissulla ensimmäistä kertaa kengät jalassa  ♥  Akun vanhat adidaksen lenkkarit.


Oon pojille metsästänyt kesäisiä juhlavaatteita ja sainkin kasaan kivat kokonaisuudet.
Akulla on h&m lyhythihainen kauluspaita missä tuli mukana rusetti sekä polvipituiset liituraitahousut jotka ovat itseasiassa kirpparilöytö kokoa 68 mutta sanoisin että vastaa kokoa 86.. Muutenhan Aku käyttää pääasiassa kokoa 110. Akulle on aina ollut vaikea ostaa housuja koska hän on niin hoikka. Kesällä onkin kiva kun voi ostaa pienemmille tarkoitettuja housuja niin ne on Akulle shortsit. Hattu on viimekesältä.Iivon hattu on uusi h&m myöskin. Body on kirpparilta ja vaari housut on Akun viimekesäiset juhla shortsit kokoa 80.Juhlia odotellessa..


2 kommenttia:

  1. Ihania juhlaasuja pojilla <3 Toivottavasti on juhliakin :) Keksitään vaikka omat kesäjuhlat, jos ei meinaa tulla kutsuja :)

    VastaaPoista
  2. Aina niitä juhlia ilmaantuu :D ja onhan täs synttäreitä ja muuta, vaikka kyllä kesäjuhlat kuullostaa hyvältä! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista ♥