tiistai 7. huhtikuuta 2015

"Viimeiset" herkkuöverit


Eilen tuli ihan kauhee hinku saada jotain herkkua eikä siis mikään näistä suklaista mitä täälä pyörii kelvannut. Halusin juustokakkua. Meiltä löytyi kermaa ja tuorejuustoa, loppu menikin sitte säveltämiseksi..

Ei keksejä. Voisko vanhentuneita pipareita käyttää? Hylätään idea. Eikun keksejä vääntämään. Tää oli nyt joku mun ihan oma (kai) visio:

1dl jauhoja
1dl all bran muropaketin pohjalla olevaa murua
1/2dl sokeria
1/2dl ruokosokeria (koska sokeri oli lopussa)
1dl voisulaa

Kuivat aineet keskenään. voi sinne sekaan, pellillle (muoto vapaa)
175 astetta ja 20min.

Mistä maku? Pakkasesta löytyi punaherukoita (kiitos anopille). Niitä mä sössäsin ja keittelin n.4dl ja koska visio oli vielä vähän auki, päätyi sinne vajaa ruokalusikallinen perunajauhojakin..ja ruokosokeria vaikka en kyllä osaa sanoa kuinka paljon...sopivasti.

Sitte kun keksit oli jäähtynyt niin tehosekoittimeen ja klöntti (2rkl?) voita. Täs  vaihees luomus alkoi hahmottua eräänlaiseksi tortuksi. Keksisössö piirakkavuoan pohjalle.

Yhdistin maustamattoman tuorejuuston, kermavaahdon ja punaherukka "höysteen" ja maustoin vielä vähän tomusokerilla (se sokeri aina vaan lopussa) sitten lapoin sen pohjan päälle.
 Oli muuten hyvää  :)


Ainut ongelmahan tässä on se että Ami on tällähetkellä meistä se jolla on selkärankaa eli se ei syö tätä ja Akukaan ei oikeen piitannu...eli mun pitää yksin syödä tää!


No ehkä en kuitenkaan..jos sais vähä apua..
2 kommenttia:

Kiitos kommentista ♥