tiistai 28. huhtikuuta 2015

Pihapuuhia ja uusia tuulia..

Kevät on jo sen verran pitkällä että eilen päätin kuurata terassin. Pestiin Akun kanssa tuolit ja pöytä (ja vähän kaikkea mitä tuli eteen), suihkuttelin vielä koko terassin vesiletkulla läpi. Kaikki on jotenki niin pölyssä talven jäljiltä. Iivolla oli ihan omat puuhat, Aku vähän väliä raportoi mitä kamalaa "Iivo-nappaaja" nyt tekee "se talloo ja rutistaa meijän kukat" "se lyö kasvihuonetta" jne..

Tarkkanäköinen huomaa maassa rikki rutisteltuja krookuksia..


Pesin oikeen takapihan ikkunatkin! Eipä ne kyllä kauaa pysy puhtaina, kohta ne on täynnä tahmaisia sormen (kielen) jälkiä..

Pojat on niin nätisti yhdessä trampalla, Aku osaa varoa Iivoa ja tietenkin vahdin koko ajan ettei meno mee liian hurjaksi. Anteeksi huono kuvan laatu, siinä oli vähän kaikenlaista.. Mutta näkee että hauskaa oli!


Vielä en viitsinyt laittaa sohvaan pehmusteita, kerkee vaan likaantumaan ennenkö voi oikeesti sielä oleilla. Enkä kyllä oo ihan saanu valmiiksikaan niitä pehmusteiden päällisiä mitä oon duunaillu... No ne kerkee. Tänään olis tarkoitus hakea vappupallot valmiiksi kun ei tiedetä vielä mitä sitten vappuna tehdään. Mennäänkö ollenkaan torille vai saareen, riippu siitä mitä säätä on tiedossa. Ehkä me ei missään lumimyrskyssä mennä saareen mutta toisaalta eipä silloin kyllä torillakaan kivaa olis..


Meinas aivan unohtua! Poikasten kanssa on nyt myös facebookissa, käykäähän tykkäämässä ("nappi" tuossa oikealla) :)  Nyt kun blogilista lopettaa ajattelin että facebookin kautta on helppo seurailla. Poikasten kanssa on myös blogipolku.com :ssa kannattaa tutustua siihenkin sivustoon, on aika uusi ja mielestäni kivannäköinen ja toimivan oloinen  :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista ♥