keskiviikko 15. huhtikuuta 2015

"Hätäkahviseuraa"


Me ollaan kierrelty nyt muutama vuosi lähialueen puistoja ja tuntuu olevan tosi, siis tosi vaikeeta löytää sattumalta leikkiseuraa. Meidän lähistöllä on aika paljonkin puistoja ja ehkä sekin hajaannuttaa leikkijöitä. Facebookissa on näitä "hätäkahvi" ryhmiä ja meilläkin on Vaasan alueella oma. Taisi olla jonkun muun idea mutta tartuin tuumasta toimeen (siskon avustuksella) ja loin semmoisen "alaryhmän", meidän asuinalueelle siis oman hätäkahvi ryhmän joka on pääasiassa lapsiperheille. Tällä hetkellä ryhmässä on 26 jäsentä. Toistaiseksi ollaan puhuttu lähinnä leikkipuisto seurasta yms. mutta saa nähdä mitä siitä kehkeytyy. 

Tänään oli ensimmäiset treffit hätäkahvi ryhmäläisten kanssa. Meitä oli paikalla neljä äitiä lapsineen. Oli mukavaa kun oli itsellä juttuseuraa ja lapsilla tietenkin leikkiseuraa. Kiva tutustua vähän uusiinkin ihmisiin kun on ollut monta vuotta lähinnä kotona. Tällä kertaa ei ollut kahvia mukana eikä (kai) varsinaista hätääkään mutta ilmojen lämmetessä voisi järjestää piknik henkisiä tapaamisia ja ottaa termarit ja eväät mukaan.

Hämähäkkikeinussa, poikien serkut Onni ja Mimosa oli myös mukana.


Aurinkokin pilkahteli välillä, oi sitä lämpöä...


4 kommenttia:

 1. Minusta nämä FB-ryhmät ovat tosi hyvä keksintö.. joskus lasten kanssa pitkät päivät tuntuu niin paljon helpommalta jos viettää sen toisen aikuisen seurassa, oli se sitten hiekkalaatikon äärellä tai kotisohvalla.. ;) Äitien tulisi minusta muutenkin pitää enemmän yhtä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta että pitäisi pitää enemmän yhtä! Jos on yksin lasten kanssa puistossa niin itse alkaa kyllästymään aika pian..mutta jos on seuraa niin ei aikaa edes huomaa :)

   Poista
  2. Samaa mieltä! Tuntuu välillä että muut äidit vaan arvostelevat toisiaan vaikka ihan parasta seuraa äideille on toiset äidit jos kaipaa siis vauva/lapsi- höpöttely seuraa:) itsekin kaipaan paljon muiden äitien seuraa vaikkakaan pojastani ei ole muille llapsille vielä seuraa kun on vielä niin pieni...

   Poista
  3. Totta, vertaistuki on parasta :) Joskus voi tarvita ihan vaikka vaan mielipiteen siihen mitä pukea lapselle päälle kun on niin vaihtelevat säät :D

   Poista

Kiitos kommentista ♥