perjantai 3. huhtikuuta 2015

Pitkäperjantai


Ihanaa kun on pääsiäisloma. Ne aamut on kivoja kun ollaan koko perhe kotona, yleensä Ami lähtee niin aikaisin töihin että me vielä nukutaan (sentään). Syödään aina vapaapäivinä herkku aamiainen jonka yleensä mä teen ja Aku tapaa auttaa. Tänään nousin Iivon kanssa seiskan aikoihin ja muut vasta 8.30. Kerkesin jo vähän hikeentyä että koska saa aloittaa aamupalan.. Iivolla nousi yöllä kuume, saas nähä kuinka vaikuttaa meidän pääsiäissuunnitelmiin. Pirteä se on eikä muuta tunnu olevan kun se kuume, mitä lie.   Herkkuleipiä, munakasta,
kahvia meille ja kaakaoa Akulle.
Iivo herkuttelee kaurapuurolla.
 Eilen käytiin meidän Siwasta hakemassa jotain pientä, ajateltiin välttää pääsiäisruuhka isommassa kaupassa. Aku tykkää kovasti pyöräillä ja osaa (enimmäkseen) olla varovainen ja pysähtyy autoteiden kohdalla. Nyt kun jokunen viikko sitten otettiin pyörät esille huomasin heti kuinka on talven aikana motoriikka kehittynyt Akulla, ei ole tarvinnut pahemmin auttaa muuta kun pihasta pois kun on niin kuoppasta. Apupyöriä ei aiota kuitenkaan vielä ottaa pois, ehkä kesämmällä? Se on niin hellunen kun se vailla huolen häivää päästelee menemään välillä täysiä ja välillä mutkittelee kaikessa rauhassa, soittelee kilikelloa ja moikkailee vastaantulijoita. Vähän tuunailtiin Akun pyörää kevään kunniaksi. Pyörä sai hienon lipun ja korin (niinku äitillä) ja uuden kilikellon. Aku haaveilee vielä semmosesta torvesta mitä voi tööttäillä (jee...).
Touhollakin on kurapuku ettei tarttisi joka päivä suihkuttaa nyt kun on niiin rapasta ollut..
Vähän se on ehkä säälittävän näkönen..?
Mä sain tämmöset ihanat kämmekkäät, on muuten oikeen kätevät. Lämmittää mutta pystyy tekeenki jotain, niinku rämpläämään pyöräkypärien solkia yms.
5 kommenttia:

 1. Ootte te taas ehtinyt touhuta :)
  Voi pikku Iivoa jos on nyt kuumeessa.. Kyllä Akun pitää saada se tööttö pyörään .)
  Kätsyt nuo sun uudet kämmekkäät :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä tuo Iivon kuume on joku nopee juttu, tai sit tää on vasta alkusoittoa...
   Akullahan on pian synttärit ;)

   Poista
 2. Toi Touho näyttää ihan joltain muumihahmolta :)

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista ♥