perjantai 17. huhtikuuta 2015

Temppuillen

Ollaan käyty Akun kanssa perhejumpassa syksystä asti. Lähinnä sielä "sekoillaan" ja eniten Aku haluaisi juosta ympyrää isossa salissa mutta ollaan myös päästy tutustumaan erilaisiin pallopeleihin, leikkeihin ja tietysti uusiin kavereihin.

Akua ei kyllä liikkumalla pysty kovin äkkiä väsyttämään energiaa nimittäin piisaa mikä on tietysti kohta 4v pojalle pelkästään hyvä. On sielä jumpassa opittu kivoja temppujakin mm.tangolla erilaisia roikkumis ja kieppumis juttuja ja eilen Aku oppi viimein menemään itse seinää vasten seisomaan käsillä. Saattoi olla osaa myös sillä että Aku oli mummin kanssa jumpassa tällä kertaa ja halusi tietysti kovasti näyttää taitojaan mummille.

Hellunen pieni niin ylpeänä, ja syystäkin!
Nyt on ollut aivan uutta puhtia pihaleikkeihin kun pojat sai naapurilta heidän lastenlasten vanhoja autoja ison läjän. Vähän niitä putsailtiin kun olivat pitkään olleet käyttämättöminä pihalla, mitä aarteita!Oltiin juuri puhuttu että uusia piha-autoja piäisi hommata. Mä saan aina hirveesti mielihyvää ku saa jotain mitä muutenkin olisi tarvinnut, kukapa ei.. Aika paljon ollaan saatu leluja käytettyinä, kunnon lelut kyllä kestää useamman leikkijän. 

Tänään olikin jo toiset "hätäkahvitreffit". Käytiin uudessa puistossa jossa me ei olla aiemmin oltukkaan. Se oli hieman kauempana meistä ja kurvailtiin pyörällä paikalle. Oli kiva tavata uusia ja tutumpia leikkipuisto kavereita. Tämä puisto olikin ilmeisen suosittu oli niin paljon muutenkin äitejä ja lapsia, pitääpä mennä toistekkin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista ♥