lauantai 4. huhtikuuta 2015

Pääsiäismuistoja


"Rikkelooda, Rakkelooda kaksi vanhaa noitaa. Innoissansa 
opettavat vanhaa varsiluutaa. Liirim laarim liirim luu!
Hiiaheijjaa hihhahhuu! hirmuliskon leukaluu kuuta vasten kuvastuu.
Lennä lennä luuta-ratsu, nyt on täysikuu. Lennä lennä
luuta-ratsu, nyt on täysikuu!"

Näin me aina siskon kanssa laulettiin kun kierreltiin ovelta ovelle trullittelemassa. Tarpeen vaatiessa irtos vielä laulu jos toinenkin, ei ongelmia ;)

Meillä vierähti noissa puuhissa helposti koko päivä. Ensin omat pihapiirit ja sitten kun mentiin koko perhe isovanhempien luon käymään, me kierrettiin vielä kaikki lähistön kerrostalot. Muistettiin aina mistä saa parhaat karkit. Yksikin ihana mummo oli aina tehnyt omat pienet pussit kaikille trullittelijoille, ne oli oikein koristeltukkin. Sitten kotona illalla vertailtiin saaliita ja mussuteltiin karkkia mahat kipeeksi. Ihania aikoja ♥

Nyt on Iivon ensimmäinen pääsiäinen. Akun kanssa ollaan vielä kierrelty vaan sukulaisten luona, viime vuonna ei käyty missään koska olimme saaressa koko pääsiäisen. Sielä kävi pääsiäispupu piilottelemassa suklaamunia ja nyt Aku onkin kysellyt kovasti pääsiäispupun perään.. Ai mutta, käytiinhän me saaristossa Akun toisen kummisetän luona trullitelemassa. 

Onneksi Iivon mystinen yhden yön kuume on ohi eikä poika voisi paljon terveemmältä  näyttää. Ami ja Aku lähti uimahalliin ja mä olin Touhon ja Iivon kanssa lenkillä. Kun Iivo herää päiväunilta niin lähdetään trulli kierrokselle. 

Tämmönen show mies a.k.a "Aku Räppääjä" täälä pyöri tänä aamuna.

4 kommenttia:

  1. Hahahaaaaa... ihana Aku räppääjä :) Mummi odottelee pikkutrulleja <3

    VastaaPoista
  2. Voi <3 ihania muistoja :D ja saatiinhan me joskus "vähä" rahaakin :D :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentista ♥