sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Saareen saareen sinisten selkien taa..Aivan sydän pakahtuu kun ajelee aamuisessa auringonpaisteessa kohti "möksää". Kohta ollaan perillä.. Aku osaa tottuneesti auttaa veneessä mm. ohjata ja sammuttaa veneen ja navigaattorin. Iivohan ei (kai) mitään muistakkaan viime kesästä mutta tietämättään hän on jo hyvinkin kokenut saaristolainen. Iivo ei lakannut hymyilemästä koko saari reissun aikana, niin paljon uutta ja jännittävää..

Saaripaikka missä me käydään on mun iskän, sielä on aina onneksi tilaa kaikille meille lapsille ♥ Se on se paikka missä kaikki nähdään ilman arjen kiireitä ja kukin tekee mitä mieluiten haluaa. Joku kalastaa aamusta iltaan ja toinen lämmittää saunaa aamusta iltaan. Mulla on kaikennäköisiä kukka/yrtti/marja maa virityksiä pitkin tonttia..osa toimii osa ei, olosuhteet on hieman haastavat. Tuntuu että kaikki multa mitä sinne rehaa, vain katoaa itsestään. Paras kikka tähän asti on ollut maaduttaa haravoidut lehdet tiettyyn kohtaan ja siihen päälle parin vuoden päästä alkaa istuttaa jotain..no niistä virityksistä lisää joskus.

Oli aivan mahtava sää kevät puuhille. Kerättiin ja poltettiin tynnyrissä talven myrskyjen katkomat risut ja sitten vielä semmonen hyvin suurpiirteinen haravointi keskeisimmille paikoille. Talvella on myös kaadettu jokunen puu ja niitä Ami  kasaili pilkkomispaikalle. Perus kevät juttuja siis. On ihanaa vaan kierrellä tutkimassa paikkoja talven jäljiltä. Ihan eka reissu tämä ei tänä keväänä ollut, käytiin aiemmin Amin kanssa kahdestaan tekemässä pikainen kevät siivous pikkumökkiin missä me aina oleillaan.

Aku auttoi, tietenkin. Heh, kottikärryt on niin puhkiruostuneet että vedettiin/kannettiin pulkalla lehtiä.


Sielä palaa risut.


Näinkin isoja oksia oli tuuli irrottanut, saapi nähdä onko joku lähistön puu lahoamispisteessä..


Iivo nukkui sikeät päikkärit hyvin palvelleissa mökkirattaissa.


Minä ja Iivo ei vielä jääty yöksi koska ollaan juuri vasta muutama yö nukuttu hyvin kuukausien yö-sekoilujen jälkeen niin en halunnut riskeerata mitään tässä vaiheessa.. Tila on möksällä vähän rajallista ja mä olisin nukkunut Iivon kanssa vieretysten mikä on muuten ihan jees mutta kun tosiaan muutama yö oltu ilman yö-imetyksiä niin..

Tässä vielä luonnon kauneutta.

Mökkikausi on alkanut, jee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista ♥