sunnuntai 5. huhtikuuta 2015

Akun valtakunta


Meillä on yläkerrassa kaksi makuuhuonetta ja toinen niistä on Akun. Toisessa nukutaan me aikuiset ja Iivo. Me ei aiota laittaa pojille omia huoneita ainakaan vielä vaikka tilaa olisikin. Sitten kun Iivo-pieni-tissiposki rupee nukkumaan yöt heräämättä saa Iivokin siirtyä Akun huoneeseen nukkumaan. Mutta toistaiseksi se on Akun valtakunta. Aku kyllä odottaa ihan innolla että Iivo siirtyy samaan huoneeseen, kai se on ainakin teoriassa ihan kivaa saada pikkuveli samaan huoneeseen..

Tässä näkymää oven suunnalta. En oo mikään värikartan kanssa sisustaja-henkinen ihminen eli lopputulos on oman näköinen... tykkään että lastenhuoneessa on väriä.


Akulla on omia viherkasveja ja ne on tärkeitä. Ikkunalla näkyy tällä hetkellä myös meidän tomaatin taimia. 

Akun sänky on antiikkinen aarre jonka pelastin mumman vanhan kotitalon puuvajasta, se olisi kokenut kovan kohtalon jos en olisi kerinnyt sitä huomata. En ole tehnyt sille muuta kuin putsannut. Ei oikein uskalla tehdä sille mitään, olisi ehkä kiva jos se olisi vaaleampi. Mutta toisaalta pidän siitä noinkin, joten toistaiseksi saa olla. Ehkä se on myös vähän poikamaisempi tummana?


Tämän lepakkotuolin päällisen teki mun ystävä, samalla hän teki myös meidän olohuoneen lepakkotuoliin harmaan päällisen. En löytänyt semmoisia päälisiä kun halusin joten kun näin lehdessä kaavat niin ei muuta ku kangas kauppaan. Itse en viitsinyt tähän hommaan ryhtyä että ne sitten kestää käytössäkin..


Tauluja kummeilta. Huoneen yhdessä seinässä on tuommoinen "rakkaus" tapetti, muuten me maalattiin senät valkoisella. Tapetti olikin valmiina silloin 2,5v sitten kun tänne muutettiin ja se sai jäädä kun sopii pienellä pojalle kuitenkin. Sitten samalla kun Iivo muuttaa Akun huoneeseen niin laitetaan jotain "poikamaisempaa".


Nämä taideteokset on mun veljet tehnyt pikku-rönttiäisinä.


Akun tärkeitä "kukkasia". Tossa oikeella näkyy mun viimesin päähänpisto..viiniköynnös, siis semmonen mistä tulee(ainaki periaatteessa) viinirypäleitä. Se tulee takapihalle kun ilmat lämpenee.


Näitä kastellaan ja hoivataan, aina kun ostan uuden kukan/kasvin niin kaikki pitäisi laittaa Akun huoneeseen...koita nyt sitten sanoa että kun ei sun ikkunalla oo tilaa..


Tämän säästölippaan Aku sai ristiäislahjaksi kummisetältä.


Pöllö naulakko


Akun 1v kuva ja ensimmäiset lenkkarit ♥


Tämän enkelin sain mun äidiltä kun odotin Akua, se katselee hyllyltä kun Aku nukkuu.


Tämmönen pienen pojan huone.


Tässä ei nyt ihan koko huone näykkään. Huone on aika iso ja sinne saa kyllä hyvin kaksi pientä poikasta mahtumaan. Akun huoneessa on myös vaatehuone jonka  mä just joulun alla remontoinkin (oikei Ami vähä auttoi). Sielä on Akun vaatteiden lisäksi kausivaatteita, kenkiä ja joulukoristeita yms. Yläkertaan  Aku menee leikkimään kun haluaa olla rauhassa, siis Iivolta tietenkin :D Sielä on hyvä rakentaa legoilla tai tehdä juna rataa niin että Iivo-ryökäle ei pääse sekottamaan. Alakerrassahan meillä on suurin osa lasten leluista meidän "leikkihuoneessa". Harvemmin sielä kyllä kukaan varsinaisesti leikkii, ne lelut raahataan muualle esim. äitin jalkojen juureen.


2 kommenttia:

  1. Hyvin mahtuu pojat jonkin aikaa samaan huoneeseen, se on vaan hyvä juttu... saavat illalla kuiskutella ja kikattaa yhdessä ja aamulla herätä leikkimään <3 Tulee ihania muistoja. Muistat varmaan itsekkin kuinka ihania muistoja siskon kanssa on, niistä ajoista kun lapsina olitte samassa huoneessa :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista ♥